Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali: „E recordmen mondial! Costă vreo 20.000.000 de euro”

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali: „E recordmen mondial! Costă vreo 20.000.000 de euro”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat o nouă lovitură, însă nu pe plan sportiv de data aceasta.

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali: „E recordmen mondial! Costă vreo 20.000.000 de euro”

Este vorba despre o catedrală pe care Gigi Becali o construieşte în Pipera, un lăcaş de cult de mari dimensiuni unde se vor putea ruga peste 400 de credincioşi. Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, a făcut dezvăluiri despre proiectul patronului de la FCSB şi e sigur că investiţia se ridică la cel puţin 20 de milioane de euro.

Mai mult decât atât, Dragomir este convins că biserica construită de Gigi Becali va fi una dintre cele mai frumoase din întreaga Europă de Est.

„L-am văzut că dă ocol bisericii pe care o construieşte. Au apărut iar muncitori pe biserică. Înseamnă că se apucă de ea. Să ştii de la mine că şi fata lui lucrează la nivel înalt. 

Biserica este făcută toată monolit, n-are o cărămidă pusă. Este toată din beton. Făcută pentru 3000 de ani, nu pentru 300 de ani. Cu foiţă de aur, cu vitralii… Va fi cea mai frumoasă biserică făcută în ultima sută de ani.

Din toată zona Balcanilor. Biserică trăsnet a făcut şi ăla (n.r. primarul Florentin Pandele) la Voluntari. Dar nu din banii lui. În lume nu cred că a făcut cineva atâtea biserici din banii lui ca Gigi Becali. 

E recordman mondial. Sigur. Nu există nimeni. Costă vreo 20 de milioane, cu tot cu teren. 20 de milioane pentru Gigi Becali sunt ca 100 de milioane pentru mine şi pentru tine 500 de milioane.

Aproape imposibil. Nici nu poţi să ajungi la chestia asta. Pentru că pământul unde are el este 1000 de euro metrul. Şi el are vreo 3000. Nu pământul costă mult, ci construcţia”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdumitru dragomirbiserica 

viewscnt
Articole similare