You are here:

Un nou TUN istoric la FCSB. Becali a anunţat deja marele transfer: "Îl dau cu 7 milioane de euro"

Un nou TUN istoric la FCSB. Becali a anunţat deja marele transfer: "Îl dau cu 7 milioane de euro"

FCSB

Comentarii

FCSB are un parcurs foarte bun în Superligă, unde este lider autoritar, după nouă etape disputate.

La finalul lunii trecute, FCSB l-a pierdut pe fotbalistul cu cel mai mare salariu din lot. Vlad Chiricheş s-a accidentat, iar locul său în defensiva lui Elias Charalambous a fost luat de Siyabonga Ngezana.

Fundaşul central sud-african l-a încântat cu evoluţiile sale pe Gigi Becali, iar acum patronul roş-albaştrilor speră să încaseze cel puţin şapte milioane de euro în schimbul fotbalistului de 26 de ani.

"Nu s-a mai întâmplat nimic cu transferurile. Nu mă interesează să vând jucători şi nu am jucători de vânzare. De jucători nu mai vorbesc până în iarnă. Acum mă interesează doar fotbalul şi să câştig. Nimic nu mă mai interesează, nu vând nimic până în iarnă.

Merge echipa, e bine, batem tot ce întâlnim şi nu ne stă nimic în cale. Doar să ne aduceţi echipe. Dar ai văzut cum joacă Ngezana? Să vezi ce fotbalist o să fie. Iau 7-8 milioane de euro pe el. Are forţă, viteză, tehnică, tot ce vrei" , a declarat Gigi Becali.

Ngezana a fost cumpărat de FCSB cu 600 de mii de euro, în vara acestui an, iar până acum, fundaşul central a bifat şapte meciuri pentru vicecampioana României.

  • 750 de mii de euro valorează Ngezana, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare