adplus-dvertising
You are here:

Ianis Stoica, lovitura carierei! Super ofertă din Italia pentru fotbalistul FCSB-ului

Ianis Stoica, lovitura carierei! Super ofertă din Italia pentru fotbalistul FCSB-uluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica atrage atenţia a multe cluburi din străinătate, iar o nouă echipă cu pretenţii vrea să îl transfere pe fotbalistul FCSB-ului.

Ianis Stoica a debutat la FCSB pe când avea doar 14 ani, în Cupa României, în victoria cu Sănătatea Cluj, din 2017, partidă în care a reuşit şi să înscrie.

Atacantul a mai avut nevoie de timp până să facă pasul spre seniori, iar sezonul acesta a fost cu adevărat cel în care fiul lui Pompiliu Stoica a explodat.

În 14 meciuri jucate la FCSB, Ianis Stoica a marcat de şase ori şi a oferit două pase decisive, în 586 de minute jucate.

Mai exact, atacantul a reuşit un gol la fiecare 98 de minute petrecute pe teren sau o contribuţie decisivă, adică un gol sau o pasă de gol, la fiecare 73 de minute petrecute de teren.

Astfel de statisitici au atras pe bună dreptate atenţia a mai multor cluburi importante din Europa, iar noua echipă care vrea să îl transfere pe atacant este cea a lui Silvio Berlusconi, anunţă jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Fostul şef de la AC Milan deţine acum Monza, echipe din Serie B cu pretenţii foarte mari. Berlusconi vrea să promoveze echipa şi să înceapă să joace în cupele europene.

Prin prisma acestui fapt, politica de transferuri a echipei eu una simplă: să aducă jucători tineri, plini de potenţiali şi fotbalişti mai în vârstă, experimentaţi la cel mai înalt nivel.

Prin acest ”mix”, echipa se poate dezvolta mai rapid şi dispune şi de experienţa necesară pentru a naviga momeentele mai incofortabile.

Fotbalişti cu legături cu AC Milan, precum Kevin Prince Boateng sau Mario Balotelli, au trecut pe la Monza în ultimii ani, iar echipa a ratat promovarea la limită în ultima stagiune, la baraj.

În Serie B, Ianis Stoica s-ar duela cu mai mulţi alţi români, precum Dennis Man, Valentin Mihăilă, Marius Marin sau Ionuţ Nedelcearu.

Arsenal ar rămâne favorită pentru semnătura sa, având în vedere reputaţia clubului londonez, însă Monza i-ar putea oferi minute lui Stoica pe care nu le-ar prinde în Anglia.

viewscnt
Articole similare