adplus-dvertising
You are here:

Un nou TUN pentru Dan Petrescu. A jucat la Manchester City, iar acum vine să ia titlul cu CFR Cluj. Lovitură importantă reuşită de campioana României

Un nou TUN pentru Dan Petrescu. A jucat la Manchester City, iar acum vine să ia titlul cu CFR Cluj. Lovitură importantă reuşită de campioana Românieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a transferat jucători pe bandă rulantă în vara acestui an, însă campania de mercato a campioanei României nu s-a încheiat.

CFR Cluj are deja cinci titluri consecutive câştigate în Superligă şi speră acum să îl bifeze şi pe cel de-al şaselea. În plus, echipa lui Dan Petrescu are o grupă accesibilă şi în Conference League, astfel că aşteptările sunt foarte ridicate în rândul conducerii ardelenilor.

În plus, după ce Yeboah a devenit unul dintre fotbaliştii preferaţi de Dan Petrescu în formula de start, oficialii CFR-ului sunt dispuşi să transfere şi alţi jucători africani. 

Un nou TUN pentru Dan Petrescu. A jucat la Manchester City, iar acum vine să ia titlul cu CFR Cluj. Lovitură importantă reuşită de campioana României

Conform presei din Ghana, campioana României este foarte aproape de a bate palma cu Thomas Agyepong. Mijlocaşul crescut de Manchester City este liber de contract, iar acum se poate alătura oricând lotului pregătit de Dan Petrescu.

Cumpărat de Manchester City, în 2015, din ţara sa natală, Thomas Agyepong n-a reuşit să debuteze la prima echipă a campioanei Angliei, iar în ultimii şapte ani a fost împrumutat la cluburi din primele ligi din Olanda, Belgia şi Scoţia.

Mijlocaşul stânga a bifat un gol şi o pasă de gol în cele 14 meciuri jucate pentru Twente, însă cele mai bune cifre le are în tricoul lui NAC Breda. Pentru clubul batav, Thomas Agyepong a marcat trei goluri şi a oferit patru pase decisive în 45 de partide disputate. Înainte de a rămâne liber de contract, în vara acestui an, mijlocaşul de 25 de ani a bifat 13 meciuri pentru Lommel, în liga secundă din Belgia.

  • 150 de mii de euro valorează Thomas Agyepong, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 5 meciuri a bifat mijlocaşul stânga pentru naţionala Ghanei
  • Manchester City, Twente, NAC Breda, Hibernian, Waasland Beveren şi Lommel sunt echipele la care a fost legitimat Agyepong

viewscnt
Articole similare