adplus-dvertising
You are here:

Un nou TUN uriaş dat de Gigi Becali. Transfer de ultimă oră la FCSB. Fotbalistul pleacă şi semnează cu o echipă unde joacă alţi doi români

Un nou TUN uriaş dat de Gigi Becali. Transfer de ultimă oră la FCSB. Fotbalistul pleacă şi semnează cu o echipă unde joacă alţi doi români

FCSB

Comentarii

FCSB a încercat să-l vândă pe Florin Tănase în această iarnă, însă, până la urmă, Gigi Becali poate bifa un alt transfer.

FCSB se va baza în continuare pe Florin Tănase, deşi căpitanul roş-albaştrilor a fost principala ţintă a echipelor din fotbalul internaţional în această iarnă. Până la urmă, Gigi Becali n-a ajuns la un acord cu niciun club, astfel că Tănase va evolua la vicecampioana României şi în stagiunea următoare.

În schimb, latifundiarul din Pipera se pregăteşte să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, chiar în această iarnă. Deşi nu s-a discutat până acum despre o eventuală plecare a sa, Ovidiu Popescu este foarte aproape de a ajunge alături de alţi doi români. Conform sport.ro, Aris Limassol îl doreşte insistent pe mijlocaşul FCSB-ului. În lotul liderului din campionatul Ciprului, se mai află alţi doi români trecuţi pe la vicecampioana României, Mihai Răduţ şi Gabriel Simion.

Oficialii lui Aris Limassol sunt interesaţi de fotbalistul în vârstă de 27 de ani şi vor să-l aducă încă din această iarnă datorită polivalenţei sale, după ce Ovidiu Popescu a fost folosit, la FCSB, pe toate poziţiile în defensivă şi în linia de mijloc. Cele două cluburi sunt în discuţii avansate.

Venit în vara anului 2016, Ovidiu Popescu s-a impus rapid la FCSB şi a adunat, în această perioadă, 177 de meciuri, 4 goluri marcate şi 10 pase decisive.

  • 19 meciuri are Ovidiu Popescu în actualul sezon pentru FCSB, în toate competiţiile
  • 900 de mii de euro valorează Ovidiu Popescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 2 meciuri a bifat Ovidiu Popescu în tricoul naţionalei României

viewscnt
Articole similare