You are here:

Un nou wild-card pentru Şarapova! Rusoaica a primit a 13-a invitaţie la un turneu, după suspendarea pentru dopaj

Un nou wild-card pentru Şarapova! Rusoaica a primit a 13-a invitaţie la un turneu, după suspendarea pentru dopaj

Tenis

Comentarii

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, locul 41 WTA, a prmit a 13-a invitaţie la un turneu, în zece luni, după expirarea suspendării pentru dopaj. Ea a fost invitată şi la turneul de categorie Premier de la Dubai, care va avea loc între 19 şi 25 februarie.

În materialul de pe site-ul oficial al turneului de la Dubai, în care se anunţă wild card-ul acordat rusoaicei, nu se precizează motivul pentu care Şarapova a lipsit de pe teren 15 luni.

"După ce a atins sferturile de finală ale ediţiei 2016 a Australian Open, fază în care a fost învinsă de Serena Williams, ea a lipsit în următoarele 15 luni, înainte de a reveni în circuitul WTA în aprilie 2017 şi atinge faza semifinalelor la primul ei turneu de la revenire, la Stuttgart", se arată pe site-ul turneului, care enumeră în continuare performanţele şi accidentările suferite de fostul lider WTA în 2017.

Şarapova, 30 de ani, va evolua la Dubai pentru prima dată după 12 ani. Ea a disputat o singură ediţie a Dubai Duty Free Tennis Campionships, în 2006, când a fost învinsă în finală de belgianca Justine Henin, cu 7-5, 6-2.

La Dunai, vor mai partiipa jucătoare valoroase ca Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Madison Keys şi Ashleigh Barty.

Înainte de această competiţie are loc Qatar Open, iar Şarapova a fost invitată şi la Doha, turneu la care este înscrisă şi Simona Halep.
 

Afla mai multe despre: sarapovawild-cardinvitatie 

viewscnt
Articole similare