Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial de la Universitatea Cluj dă cărţile pe faţă: „Mă întreb dacă marii U-işti chiar îşi doresc promovarea” Cine e acuzat că pune piedici echipei din Ardeal

Un oficial de la Universitatea Cluj dă cărţile pe faţă: „Mă întreb dacă marii U-işti chiar îşi doresc promovarea” Cine e acuzat că pune piedici echipei din Ardeal

Liga 2

Comentarii

La Cluj Arena se duce un adevărat război. Universitatea este încă în cârţi pentru promovarea în Liga I, însă în ciuda acestui aspect, apele nu sunt liniştite la Cluj.

Foşti jucători şi conducători ai Universităţii încearcă să pună mâinile pe conducerea clubului.

Fostul administrator judiciar, Răzvan Zăvăleanu, fostul jucător şi conducător Alin Bănceu sau foştii jucători Andrei Cordoş, Octavian Abrudan, Dorin Goga, Gabriel Giurgiu şi George Florescu urmăresc să intre în conducerea clubului. Aceştia s-au prezentat joi, 18 februarie, în biroul preşedintelui Radu Constantea şi i-au transmis că vor să fie implicaţi în conducerea Universităţii Cluj, scrie ProSport.

Daniel Stanciu, actualul conducător al clubului a avut o răbufnire şi a mărturisit la Look Sport: ”După mai bine de un an şi jumătate mă tot întreb dacă cei care susţin şi sunt aşa mari U-işti îşi doresc cu adevărat ca această echipă să promoveze. Sunt chiar unii oameni care fac parte din membrii fondatori care încearcă să pună piedici, oameni care erau pregătiţi să vină cu planuri senzaţionale, care nu înţeleg nimic din fenomen, dar aşteptau să se împiedice echipa. Sunt lucruri care ne-au făcut în ultimele săptămâni să luăm o decizie radicală, împreună cu antrenor Costel Enache şi efectiv am izolat echipa. Am izolat echipa de tot ce se întâmplă «afară». Sunt lucruri care apasă şi toată lumea trebuie să înţeleagă că dacă vrei să faci performanţă ai nevoie de sprijinul tuturor, de o strategie comună, în care să creadă toată lumea. E uşor să stai afară, să-ţi dai cu părerea, fără să te implici. Acest club merită să fie în Liga 1, prin nume, prin brand, prin tot ce oferă. Are capacitatea de a face performanţă. E nevoie de oameni care să gândească pentru binele acestui club şi nu într-un bine personal. Sunt hotărât să nu mai continui la Universitatea Cluj, dar nu pot să renunţ pentru că mi-am pus cuvânt şi onoarea faţă de nişte oameni. Trebuie să mă duc până la capăt. În orice situaţie plec. Sper să rămân până la final. Sunt mulţi oameni «de bine» care au făcut şi fac foarte mult rău acestei echipe”.

Universitatea Cluj este pe locul 7 în clasamentul din Liga 2, cu 23 de puncte. 

Afla mai multe despre: liga 2universitatea cluj 

viewscnt
Articole similare