Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial FRF îi taie elanul lui Becali: "Dan Petrescu nu va accepta niciodată!"

Un oficial FRF îi taie elanul lui Becali: "Dan Petrescu nu va accepta niciodată!"

FCSB

Comentarii

Vlad Munteanu, manager de operaţiuni la sectorul juvenil de la Federaţia Română de Fotbal, a vorbit la Telekom Sport despre posibilii înlocuitori au lui Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB.

Principala ţintă a lui Gigi Becali pentru postul lui Dică este Dan Petrescu, cel care i-a suflat titlul sezonul trecut, când era pe banca CFR-ului. Petrescu poate fi o opţiune, după ce a ratat obiectivul de a se salva de la retrogradare cu echipa chineză Guizhou Zhicheng. Vlad Munteanu nu crede însă că Petrescu va accepta să lucreze cu Becali.

"Dan Petrescu e un antrenor care nu va accepta niciodată telefoane din lojă. Aşa că varianta Dan Petrescu , ca şi Edi Iordănescu, din punctul meu de vedere sunt scoase din acest context. 0.48 Restul celor care tot văd că sunt vehiculaţi sunt antrenori care vor să demonstreze ceva, au capacitatea să demonstreze, dar va fi foarte interesant de urmărit cum vor gestiona relaţia cu patronul", a spus Vlad Munteanu pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional e convins că nimic nu e decis încă în Liga I, deşi CFR s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului după victoria din meciul direct cu FCSB, scor 2-0.

"Mai sunt multe meciuri de jucat. Având în vedere situaţia FCSB-ului, cu schimbarea de antrenor, e posibil ca după această pregătire de iarnă să se întâmple multe. Aşa că vom vedea ce ne aduce primăvara.

Nu cred că şase puncte e o diferenţă aşa de mare. Repet, depinde foarte mult de pregătirea din iarnă a celor de la FCSB. Nu cred că CFR este la fel de constantă şi puternică ca pe vremea lui Dan Petrescu şi e posibil să facă şi ea paşi greşiţi", a mai spus Vlad Munteanu.

Afla mai multe despre: fcsbdan petrescuantrenornicolae dicagigi becali 

viewscnt
Articole similare