Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Liga 1 a comentat ultimul rezultat al lui Hagi în play-off. ”Dacă eşti number one, nu pierzi 4-0 de parcă eşti în luna de după nuntă!”

Un patron din Liga 1 a comentat ultimul rezultat al lui Hagi în play-off. ”Dacă eşti number one, nu pierzi 4-0 de parcă eşti în luna de după nuntă!”

Farul Constanța

Comentarii

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a VI-a din play-off-ul Ligii 1. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Chiar dacă echipa lui Toni Petrea a redus considerabil distanţa faţă de FCSB, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, consideră că CFR va câştiga titlul la finalul sezonului. Finanţatorul moldovenilor i-a ironizat pe cei de la Farul Constanţa. De asemenea, el şi-ar dori ca FCSB sau Craiova să câştige titlul. 

 ”Dacă eşti number one, nu pierzi 4-0 de parcă eşti în luna de după nuntă!”

”Acum multă vreme am spus că este imposibil ca CFR-ul să piardă campionatul. Rămân la aceeaşi părere că CFR poate lua campionatul, dar eu aş vrea să-l ia FCSB sau Craiova ca să schimbăm puţin paradigma asta ştiută de toată lumea că numai CFR câştigă, iar ceilalţi fac act de prezenţă. 

FCSB joacă bine, dar aseară mi s-a părut că cei de la Constanţa erau deja în vacanţă. Adică să-i dai 4-0... nu mai sunt number one, cum spunea Hagi. Dacă eşti number one, nu pierzi 4-0 de parcă eşti în luna de după nuntă. Voiam să văd un meci puternic. Era 3-0, ei se distrau... în fine, nu mai contează. Orice ar face FCSB, Craiova poate încurca lucrurile”, a spus Valeriu Iftime, la PRO ARENA.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 42, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: farul-iftime-hagi 

viewscnt
Articole similare