You are here:

Un patron din Liga 1, fermecat de Florin Tănase! ”Ţine mingea de parcă e brazilian! Mă exasperează!”

Un patron din Liga 1, fermecat de Florin Tănase! ”Ţine mingea de parcă e brazilian! Mă exasperează!”

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime este încântat de capitanul FCSB-ului.

Gigi Becali a decis să pună un antrenor cu experienţă la FCSB şi l-a numit pe Edi Iordănescu în locul lui Dinu Todoran. Patronul roş-albaştrilor a acceptat toate clauzele noului antrenor şi a spus că nu va mai vorbi în public despre echipa pe care o patronează. 

Iftime nu a fost de acord nici în trecut cu declaraţiile lui Becali, iar acum este încântat de venirea lui Iordănescu la FCSB. Patronul lui FC Botoşani consideră că noul antrenor al lui Gigi Becali poate redresa echipa. 

”Ţine mingea de parcă e brazilian! Mă exasperează!”

”Dacă domnul Becali tuşea o secundă, ne ocupam toţi de FCSB şi de ce face domnul Becali acolo. Vine un antrenor bun, care poate face fotbal şi care poate pune la punct o echipă, care era în degringoladă, în opinia mea.

Nu trebuie să îl resusciteze pe Moruţan, trebuie să se joace pe merit, nu că vrea patronul, trebuie să înţeleagă că doar rezultatul contează, să înţeleagă şi Tanase care ţine mingea de parcă e brazilian, de mă exasperează pe mine, dar pe iubitorii FCSB.

Domnul Becali are meritele că a investit bani, dar cu ambiţiile deşarte dominate de Necurat, uite unde s-a ajuns.E foarte bine pentru fotbalul nostru că Edi a ajuns la FCSB, m-am bucurat enorm, nu imi venea să cred, parcă am câştigat eu ceva. Aşa cum m-am bucurat că a venit Reghe la Craiova, sigur o pune la punct”, a declarat Valeriu Iftime, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-tănase-becali-iftime 

viewscnt
Articole similare