Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Liga 2 a pus piciorul în prag: „Le reduc salariile. Vreau să le dau o lecţie. Ce, eu sunt sluga lor?”

Un patron din Liga 2 a pus piciorul în prag: „Le reduc salariile. Vreau să le dau o lecţie. Ce, eu sunt sluga lor?”

Liga 2

Comentarii

FC Braşov are parte de un start modest în Liga 2.

FC Braşov a pierdut meciul cu Unirea Slobozia, scor 0-6, din etapa cu numărul 3 din Liga I.

Ioan Mărginean a preluat echipa pe post de conducător şi a pus piciorul în prag după rezultatele slabe din startul sezonului.

Mărginean i-a ameninţat pe jucători cu reducerea salariilor.

”A trecut perioada de pregătire, de acomodare, ar trebui ca antrenorul să facă o analiză. Rolul meu este să ajut antrenorul, să ofer condiţii de pregătire echipei şi transferuri pe posturile deficitare. La ora asta, Ilie Stan are susţinerea mea totală, pentru că omul se cunoaşte la greu. Vom avea o întâlnire, vom discuta şi vom vedea cu ce pot să-l ajut, dar, sincer, nu putem să ne găsim alibi. Ilie Stan răspunde de rezultatele echipei şi are toată susţinerea noastră. Restul e cancan.

După ce voi discuta cu antrenorul, voi discuta şi cu jucătorii. Acum, dacă suntem bărbaţi, trebuie să facem analiza să vedem cum facem să depăşim acest moment. Echipa este datoare braşovenilor. Selecţia s-a făcut pe repede înainte, nu este de condamnat, dar poate reziliem, pe cale amiabilă, unele contracte ale jucătorilor care nu s-au adaptat la Braşov şi aducem alţii…”, a spus Mărginean pentru Liga2. 

Cu două puncte obţinute în primele trei etape, după 2-2 cu Viitorul Pandurii, 0-0 cu Dacia Unirea Brăila şi 0-6 cu Unirea Slobozia, FC Braşov ocupă locul 13 în Liga 2, iar în următoarea rundă joacă în deplasare la Ripensia Timişoara, la 21 august, de la ora 11:00.

Afla mai multe despre: fc brasovioan margineanliga 2 

viewscnt
Articole similare