Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un prezentator susţine că a fost lovit de fani ai lui Manchester City la finala Champions League: "Mă numiseră 'băiat de închiriat'"

Un prezentator susţine că a fost lovit de fani ai lui Manchester City la finala Champions League: "Mă numiseră 'băiat de închiriat'"

Diverse

Comentarii

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, a avut parte de mai multe episoade neplăcute la Porto, acolo unde a urmărit, săptămâna trecută, finala Champions League, care a fost câştigată de Chelsea în faţa lui Manchester City.

Jeremy Clarkson susţine că a fost lovit de fani ai lui Manchester City

"Săptămâna trecută, zeci de persoane au mers la Porto, iar eu am fost printre ele, pentru a vedea finala Champions League, cu un avion privat. Lângă stadion, m-am separat de grupul meu şi am fost înconjurat de fani ai lui Manchester City, care au decis să-şi exprime bunăvoinţa lovindu-mă cu pumnul în partea laterală a capului.

A durat zece minute pentru a-l convinge pe un poliţist că acei fani doar mă şicanau şi că nimeni nu trebuia să meargă la secţie. Şi apoi a trebuit să mai petrec încă zece minute uitându-mă la un medic, pentru a se convinge că nici nu trebuie să merg la spital", a povestit Jeremy Clarkson pentru într-un articol din The Sun

Omul de televiziune a povestit că a fost şi înjosit de fanii care l-au lovit: "Înainte să mă lovească cu pumnul în cap, fanii buni ai oraşului mă numiseră 'băiat de închiriat'". 

Situaţia neplăcută petrecută în afara stadionului nu a fost singura. Prezentatorul TV a spus că după ce a călătorit cu un permis Covid valabil 72 de ore, Clarkson şi-a văzut zborul anulat, înapoi spre Anglia. El susţine că a plătit 500 de lire pe acel bilet şi a fost nevoit să facă un test nou, pentru a părăsi Portugalia: "Dar avionul era încă era stricat. Fiind bărbaţi, am decis că singura soluţie a fost să-l 'reparăm' la un bar de pe malul râului şi să petrecem după-amiaza cu mai multă bere.

Şi, după câteva ore, am venit cu un alt plan care era să închiriez un alt avion.

Înainte să mă lovească cu pumnul în cap, fanii buni ai oraşului mă numiseră „băiat de închiriat” şi, pentru a plăti acest al doilea avion, părea că ar trebui să devin unul. Mai ales că biletele pentru joc costaseră 515 de lire... Fiecare! Şi asta ne aduce la un punct important dacă vă gândiţi să luaţi o vacanţă în străinătate în această vară", a mai spus Jeremy Clarkson.

 

Afla mai multe despre: jeremy clarksonfinala champions league 

viewscnt
Articole similare