You are here:

"Un rezultat meritat, am controlat meciul în totalitate". Reacţia lui Tudorie după ce a egalat-o pe FCSB în minutul 90+4

"Un rezultat meritat, am controlat meciul în totalitate". Reacţia lui Tudorie după ce a egalat-o pe FCSB în minutul 90+4

FCSB

Comentarii

FCSB a condus cu 1-0 aproape tot meciul din Ghencea, însă a fost egalată în minutul 90+4 de Petrolul, graţie reuşitei lui Tudorie.

"A fost un rezultat meritat, pentru că am controlat meciul în totalitate de când ei au luat cartonaşul roşu. Nu m-am speriat la acea fază, m-a lovit cu cotul, eu am continuat să lupt până la final şi am şi reuşit să înscriu. E un rezultat important pentru moralul nostru, am scos un egal cu campioana de anul trecut, o echipă care joacă în Europa, e important pentru noi" , a spus Alexandru Tudorie.

FCSB - Petrolul 1-1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu Petrolul, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Campioana României a deschis scorul în minutul 3, prin Băluţă, iar oaspeţii au egalat pe final, în minutul 90+4, prin Tudorie.

În minutul 30, de la gazde a fost eliminat Mihai Popescu.

În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte obţinute, în timp ce Petrolul se află pe poziţia a 6-a, cu 15 puncte.

FCSB: Târnovanu- Creţu, Dawa, M. Popescu, Radunovic- Şut, Olaru (Edjouma ’75), Tănase (Baeten ’67) - Oct. Popescu (Musi ’67), Bîrligea (Alhassan ’46), Băluţă (Miculescu ’46). Antrenor: Elias Charalambous.

Petrolul: Zima- Hanca (Bratu ’46), Papp, Huja, Dumitriu- Keita, Rădulescu (Tolea ’84), Jesus (Radu ’27), Jyry, Grozav (Bempah ’14) - Tudorie. Antrenor: Sanjin Alagic

Afla mai multe despre: tudoriefcsb 

viewscnt
Articole similare