Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un rival din Bundesliga şi un "wonderkid", pe lista lui Bayern! Bavarezii caută înlocuitor pentru Lewandowski

Un rival din Bundesliga şi un "wonderkid", pe lista lui Bayern! Bavarezii caută înlocuitor pentru Lewandowski

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern caută un înlocuitor pentru Robert Lewandowski (33 de ani), atacant care a anunţat că vrea să plece de la echipă în această vară, cu destinaţia Barcelona. Şefii de pe Allianz Arena şi-au întocmit o listă cu două nume, din care se va alege înlocuitorul lui "Lewa": Patrick Schick (26 de ani) şi Darwin Nunez (23 de ani).

Un rival din Bundesliga şi un "wonderkid", pe lista lui Bayern! Bavarezii caută înlocuitor pentru Lewandowski

Robert Lewandowski i-a anunţat pe şefii lui Bayern că vrea să plece de la club după opt ani petrecuţie în Bavaria. "Lewa" are ofertă de la Barcelona, iar Bayern a trecut la treabă şi îi caută un înlocuitor.

Potrivit jurnaliştilor spanioli Toni Juanmarti şi Matte Moretto, Bayern şi-a făcut o listă cu două nume. Un rival din Bundesliga, Patrick Schick - unul dintre golgheterii sezonului recent încheiat -, şi Darwin Nunez, supergolgheterul Benficăi, sunt pe lista pe care au întocmit-o conducătorii de pe Allianz Arena.

Patrick Schick a marcat 24 de goluri în sezonul recent încheiat de Bundesliga, în timp ce Darwin Nunez a 34 de goluri în toate competiţiile alături de Benfica.

Robert Lewandowski, spre Barcelona! Şi-a anunţat plecarea de la Bayern

Robert Lewandowski (33 de ani), atacantul lui Bayern, a anunţat că, probabil, a jucat ultimul meci pentru bavarezi în egalul cu Wolfsburg, 2-2 în deplasare. "Lewa" şi-a luat adio de la fanii lui Bayern, după meci, în lacrimi.

Robert Lewandowski a anunţat că, aproape sigur, a jucat ultimul meci pentru Bayern - în care a şi marcat - 2-2 cu Wolfsburg în deplasare.

După meciul Wolfsburg - Bayern 2-2, în care a şi dat un gol, Robert Lewandowski a fost întrebat despre viitorul, după mai multe speculaţii în această privinţă. Atacantul polonez nu a ezitat şi a spus că e foarte posibil să fi jucat ultimul său meci pentru Bayern.

"E foarte posibil ca acesta să fie ultimul meci pentru Bayern. Nu pot spune 100%, dar probabil a fost. Vrem să găsim cea mai nbună soluţie pentru mine şi club!", a declarat Robert Lewandowski, printre lacrimi, după meci, conform polonezilor de la Viaplay Sport.

Robert Lewandowski a marcat 50 de goluri în 46 de meciuri jucate cu Bayern în toate competiţiile acestui sezon, timp în care şi-a trecut în cont şi şapte pase de gol.

Afla mai multe despre: bayernnunezschicklewandowskitransfer 

viewscnt
Articole similare