Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un rival etern "plânge" situaţia lui Dinamo: "O dramă. Au datorii mari, e ca şi cum ai înota contra curentului!"

Un rival etern "plânge" situaţia lui Dinamo: "O dramă. Au datorii mari, e ca şi cum ai înota contra curentului!"

Dinamo București

Comentarii

Gabi Balint (59 de ani), un rival etern al lui Dinamo, "plânge" pentru situaţia în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare. "Alb-roşii" sunt la un pas de retrogradare, după ce au pierdut turul barajului de promovare/menţinere în Liga 1, iar Balint nu vede cu ochi buni dispariţia lui Dinamo.

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint nu-şi doreşte ca Dinamo să retrogradeze. Echipa de tradiţie, Dinamo e în pericol, iar Balint nu-şi doreşte să mai dispară o echipă cu suporteri.

Un rival etern "plânge" situaţia lui Dinamo: "O dramă. Au datorii mari, e ca şi cum ai înota contra curentului!"

Gabi Balint consideră o dramă posibila retrogradare a lui Dinamo, care se luptă pentru supravieţuire în barajul de promovare/menţinere în Liga 1. "Câinii" au pierdut cu 2-0 împotriva lui U Cluj, pe Cluj Arena, iar în Ştefan cel Mare sunt nevoiţi să întoarcă rezultatul pentru a rămâne pe prima scenă.

Balint nu-şi doreşte ca Dinamo, o echipă cu suporteri, să retrogradeze, dar consideră că situaţia clubului e grea din punct de vedere financiar şi nu prea există perspective chiar şi dacă se salvează.

"O dramă ar fi, pentru că e o echipă cu mulţi suporteri, o echipă de tradiţie, cu istorie în fotbalul românesc şi n-ar cădea prea bine. Dacă dispar echipele care au mulţi suporteri de partea lor o să avem probleme în viitor cu fotbalul. Noile echipe apărute nu prea au adus mulţi suporteri. E UTA care are mulţi suporteri, Farul va avea suporteri când va fi stadionul nou. La Dinamo, problemele sunt mari la ei. Ei chiar dacă se salvează nu văd viitorul. Au datorii mari, e ca şi cum ai înota contra curentului.

Rezultatul se poate întoarce pentru că e vorba de o echipă de liga a doua, totuş. O echipă bună, dar care a demonstrat că e capabilă să facă şi meciuri foarte slabe. Dinamo, cu publicul alături, va fi o atmnosferă frumnoasă acolo. Ar putea să le toarnă plumb în picioare jucătorilor de la Cluj", a spus Gabi Balint.

Afla mai multe despre: gabi balintdinamoretrogradareliga 1 

viewscnt
Articole similare