Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român a crescut la juniorii Romei şi Sevillei, a fost monitorizat de Real Madrid, iar acum evoluează în liga a patra. Are doar 20 de ani

Un român a crescut la juniorii Romei şi Sevillei, a fost monitorizat de Real Madrid, iar acum evoluează în liga a patra. Are doar 20 de ani

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Rareş Flueraş era considerat urmaşul lui Florin Andone în fotbalul spaniol, iar la momentul în care a semnat cu AS Roma era monitorizat de Real şi Atletico Madrid. Se întâmpla cu ceva ani în urmă. Acum, ajuns la 20 de ani, sportivul născut la Beclean (judeţul Bistriţa Năsăud) va juca încă un sezon în liga a patra din Spania, la CD Manchego Ciudad Real.

Anul trecut, Rareş Flueraş a fost împrumutat de Sevilla în liga a patra din Spania, la aceeaşi CD Machego Ciudad Real, unde a evoluat constant bine. La finalul sezonului, cei de la Ciudad Real şi-au exprimat dorinţa de a-l păstra pe român în lot, însă acest a refuzat, pe motiv că aşteaptă oferte din eşaloanele superioare. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar şase luni jucătorul nu a evoluat deloc.

Românul s-a săturat să aştepte şi a dat curs ofertei, rămase încă valabilă, de la CD Machego Ciudad Real şi se întoarce în liga a patra din Spania.

Cine este Rareş Flueraş

Născut la Beclean, pe 13 ianuarie 1999, Rares Gabriel Flueraş (20 de ani) a început să joace în Spania încă de la vârsta de 15 ani şi jumătate. A trecut un trial la Almeria, dar la scurt timp distanţă a fost solicitat de AS Roma. A semnat cu gruparea romană în august 2016, dar un an mai târziu a revenit în Spania, la solicitarea Şefului Centrului de Copii şi juniori al clubului, Agustin Lopez.

Flueraş a rămas din acel moment la gruparea andaluză, pentru care a jucat şi în UEFA Youth League. Ba chiar a marcat un gol în partida cu Maribor.

Afla mai multe despre: fotbalfluerasspania 

viewscnt
Articole similare