You are here:

Un român îi învaţă fotbal pe nemţi. Oficialul unui club important din Bundesliga şi-a dat copiii la academia lui Iulian Olaru: "E un expert" | VIDEO

Un român îi învaţă fotbal pe nemţi. Oficialul unui club important din Bundesliga şi-a dat copiii la academia lui Iulian Olaru: "E un expert" | VIDEO
Comentarii

Un român are şcoală de fotbal în inima Germaniei şi pregăteşte viitoarele staruri din Bundesliga chiar lângă un club cunoscut din campionat.

Iulian Olaru e stabilit de peste 30 de ani în Germania. A fost fotbalist în Bârladul natal, dar s-a lăsat din cauza unei accidentări, apoi a emigrat. După 11 ani ca antrenor de arte marţiale, Iulian Olaru s-a întors la prima dragoste.

Şi-a deschis o şcoală de fotbal care aduce copii pentru prima dată pe un teren de joc, iar când aceştia obţin noţiunile de bază, îi redirecţionează către cluburi. Principala beneficiară este Hoffenheim, echipă de Bundesliga care se află gard în gard cu academia Olaru.

"Colaborăm cu 29 de cluburi din Europa. Mi s-a propus în 2013 sa fac o colaborare strânsă cu Hoffenheim, dar să lucrez sub numele lui Hoffenheim. Atunci am spus că nu pot, că am prieteni la alte cluburi şi eu am spus ca merg după principiile mele" , a spus Iulian Olaru.

Succesul şcolii de fotbal a lui Olaru este garantat. Alexander Rosen, directorul general de la Hoffenheim, şi-a lăsat copiii pe mâinile antrenorului român.

"Ştiu un român nemaipomenit, Iulian Olaru, care are o academie, sper că în ţara voastră sunt mai mulţi ca Iulian, care lucrează cu copiii, este un expert în educarea copiilor. Cei doi băieţi ai mei sunt aici, lucrează cu el şi mă bucur să îi privesc" , a spus Alexander Rosen, directorul general al clubului Hoffenheim.

Printre copiii de la Skill Factor sunt şi doi români. Născuţi în Germania, dar cu părinţi din ţară.

"Idolul meu e Ter Stegen, de la Barcelona" , a zis Radu Păun, completat de Denis Chackman: "În Germania, vreau să ajung la Hoffenheim, iar dacă mă ajută Dumnezeu, vreau să joc şi la FC Barcelona".

Afla mai multe despre: iulian olaru 

viewscnt
Articole similare