adplus-dvertising
You are here:

Un şef de la Galatasaray îl face praf pe Gigi Becali după ce acesta a anunţat transferul lui Moruţan. Lovitură de teatru

Un şef de la Galatasaray îl face praf pe Gigi Becali după ce acesta a anunţat transferul lui Moruţan. Lovitură de teatrugalerie foto

FCSB

Comentarii

Un şef de la Galatasaray îkl face praf pe Gigi Beacli, după ce patronul FCSB a anunţat că ”Moruţan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”. Turcii îl pun la punct pe patronul FCSB-ului.

Sâmbătă, Gigi Becali a anunţat că transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray este ca şi realizat. ”Moruţan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”, a spus patronul FCSB.

Însă lucrurile nu par să fie aşa cum au fost descrise de Gigi Becali. Unul dintre şefii lui Galatasaray au avut o reacţie vehementă şi l-a făcut praf pe Gigi Becali după afirmaţiile făcute de acesta.

Un şef de la Galatasaray l-a făcut praf pe Gigi Becali după ce acesta a anunţat transferul lui Moruţan

Sâmbătă, Gigi Becali a dat ca sigur transferul lui Moruţan la Galatasaray. Mijlocaşul de 22 de ani ar urma să ajungă la Istanbul pentru vizita medicală şi pentru a semna contractul valabil 5 ani. Însă cei de la Galatasaray spun că situaţia nu este chiar atât de simplă.

Ozgur Isitan Gun, membru în Consiliul de Administraţie al lui Galatasaray, a avut o reacţie vehementă şi l-a făcut praf pe Gigi Becali după ce patronul FCSB a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan. Oficialul Galatei susţine că transferul este departe de a fi realizat.

În plus, Ozgur Isitan Gun îl acuză pe Gigi Becali că, prin astfel de afirmaţii, încearcă să pună presiune pe şefii lui Galatasaray pentru a realiza acest transfer:

”Becali crede că există şefi la Galatasaray care aşteaptă jucători în holul hotelului timp de 4 ore.

Suntem conştienţi de activitatea de marketing pe care încearcă să o facă şi de presiunea pe care încearcă să o pună. Dar nu putem nu fim raţionali în acest transfer”, a spus Ozgur Isitan Gun, citat de Milliyet.

Reacţia lui Ozgur Isitan Gun vine după ce Burak Elmas, preşedintele clubului, a anunţat că afirmaţiile făcute de Gigi Becali despre transferul lui Olimpiu Moruţan sunt eronate:

Nu avem nicio iniţiativă în acest transfer, din cauza costului lui Moruţan”, a spus Burak Elmas, preşedintele lui Galatasaray.

Fatih Terim îl vrea cu insistenţă pe Olimpiu Moruţan, dar principalul obstacol în calea transferului îl reprezintă suma de transfer.

Gigi Becali insistă să obţină 10 milioane de euro în schimbul transferului lui Moruţan, o sumă considerată mult prea mare de şefii lui Galatasaray.

viewscnt
Articole similare