Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un singur jucător de la Dinamo nu a acceptat reducerea salariului

Un singur jucător de la Dinamo nu a acceptat reducerea salariului

Superliga

Comentarii

După victoria în deplasare cu UTA, Dinamo s-a apropiat şi mai mult de playoff. Însă, problemele financiare nu sunt aproape de a fi rezolvate. Cum era aşteptat, Pablo Cortacero nu a mai dat niciun semn, iar singurii care ţin clubul în viaţă sunt fanii, prin programul ”Doar Dinamo Bucureşti”.

Supporterii au negociat cu echipa reducerea salarilor pentru a ţine clubul în viaţă, iar majoritatea jucătorilor au răspuns pozitiv. Însă, unul dintre ei a refuzat scăderea.

Este vorba de Deian Sorescu, scrie ziare.com. Unicul marcator din meciul cu UTA a motivat decizia sa prin faptul că el nu are un salariu mare precum câţiva dintre coechipierii săi. Timişoreanul are un salariu lunar de 7500 de euro. Mai mult, în urma negocierilor, lui Sorescu i s-au plătit şi 3 salarii restante.

Fundaşul dreapta este unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei din Ştefan cel Mare, iar fericirea lui este foarte importantă pentru suporteri. Totodată, în eventualitatea unui transfer curând pentru acesta, banii câştigaţi ar putea fi cruciali pentru Dinamo.

Vara trecută ”câinii” au refuzat o ofertă din Germania pentru Sorescu, dar vara aceasta ar putea fi nevoiţi să se despartă de el pentru a ţine clubul pe linia de plutire.

 

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare