Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star din NBA a fost arestat pentru violenţă domestică. Cariera sa în baschetul profesionist ar putea lua sfârşit

Un star din NBA a fost arestat pentru violenţă domestică. Cariera sa în baschetul profesionist ar putea lua sfârşit

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul Kevin Porter Jr, de la Houston Rockets, a fost arestat înainte de a se prezenta la tribunalul din New York, fiind acuzat de violenţă domestică împotriva iubitei sale, într-un hotel din oraş. Dacă acuzaţiile vor fi dovedite, cariera sa în NBA ar trebui să ia sfârşit, relatează L'Equipe.

Un star din NBA a fost arestat pentru violenţă domestică. Cariera sa în baschetul profesionist ar putea lua sfârşit

Porter Jr a fost arestat luni la New York şi a compărut în faţa instanţei de judecată. Jucătorul de la Houston Rockets este acuzat că şi-a agresat iubita, pe Kysre Gondrezick, jucătoare WNBA, în prezent liberă de contract, într-un hotel.

Potrivit informaţiilor comunicate de procurorul care se ocupă de caz, loviturile au fost repetate până la punctul în care i-au provocat victimei o fractură de vertebră şi o tăietură mare la una dintre arcade. Porter ar fi încercat, de asemenea, să o stranguleze.

Agresiunea ar fi încetat abia când Gondrezick a reuşit să scape şi să alerteze personalul hotelului şi apoi autorităţile locale. Porter a pledat nevinovat, a fost eliberat pe cauţiune şi lui i s-a interzis să se apropie de presupusa victimă.

Accident, altercaţii, probleme la volan

Deşi nu au fost de amploarea faptelor de care este acuzat acum, nu este pentru prima dată când jucătorul de 23 de ani (59 de meciuri jucate şi 19 puncte de medie în sezonul trecut) are un comportament necorespunzător. În timpul carierei sale universitare la USC (California de Sud), el a fost suspendat două meciuri pentru probleme de comportament.

În 2020, el a fost implicat într-un accident de maşină (singur) în posesie de armă de foc şi de canabis. Aceste acuzaţii au fost în cele din urmă retrase, dar problemele sale au persistat. Fie la Cleveland, fie la Houston, el a avut altercaţii aprinse. Rockets l-a suspendat pentru scurt timp pentru comportamentul său faţă de antrenorul Stephen Silas în 2021-2022. În sezonul precedent, el a fost amendat cu 50.000 de dolari pentru încălcarea protocolului Covid.

Dacă agresiunea asupra lui Gondzerick va fi dovedită, Porter probabil că nu va mai juca niciodată în NBA, fie prin suspendare din partea ligii, fie pentru că proprietarii consideră că imaginea sa este prea toxică pentru a merita un loc pe lista de jucători a unei francize.

Afla mai multe despre: kevin porter jrbaschetnbaarest 

viewscnt
Articole similare