Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un titular de la Dinamo a recunoscut că vrea să plece: ”Nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta!” VIDEO

Un titular de la Dinamo a recunoscut că vrea să plece: ”Nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta!” VIDEO
Comentarii

Deian Sorescu a recunoscut că se gândeşte să plece pe viitor de la Dinamo.


Universitatea Craiova a învins Dinamo cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan. Fundaşul lui Dinamo, Deian Sorescu a vorbit la finalul partidei despre evoluţia echipei sale în derby:

”Am arătat bine, cred că meritam mult mai mult de atât. Aşa e fotbalul, nu avem ce face, nu avem timp să ne plângem, doar azi ne gândim al acest meci, de mâine ne vom gândi laurmătorul meci, pentru că avem din nou un meci important” a mărturisit Deian Sorescu la finalul jocului.

Fundaşul dreapta al echipei Dinamo crede că Universitatea s-a mobilizat foarte bine înainte de acest meci şi pentru că a întâlnit o echipă de tradiţie precum gruparea din Ştefan cel Mare: ”Este un derby, pentru că toţi vor ca cu Dinamo să se mobilizeze şi să aibă o ambiţie destul de mare şi vin aici sau unde mergem ne tratează cu de două ori mai multă seriozitate decât tratează celelalte echipe. E greu şi cred că se vede”

Unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo şi în acest sezon, Sorescu a recunoscut la finalul derby-ului că se gândeşte să plece de la echipă: ”Pur şi simplui mă gândesc la mine şi mă gândesc că nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta. Mă gândesc să plec pe viitor, vă daţi seama, dar acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici. Dar cu siguranţă că dacă vor mai apărea probleme, ne vom pune la masă şi vom discuta.” a recunoscut Sorescu.

Universitatea Craiova a învins Dinamo cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ivan

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare