You are here:

Un week-end incendiar pentru gammerii români: #BLP20

Un week-end incendiar pentru gammerii români: #BLP20galerie foto

Special

Comentarii

Unul dintre cele mai mari evenimente de gamming din România, început acum 6 ani că un simplu eveniment dedicat bloggerilor, BLP sau Bloggers Lan Party a crescut considerabil şi aduce weekenul acesta o ediţie aniversară uriaşă cu o mulţime de noutăţi şi surprize.

Bloggers Lan Party, ediţia a 20-a, va fi primul BLP dedicat din istorie ce se va întinde pe două zile, afişând la start douăzeci de jocuri ce vor face parte din turneele evenimentului, plus două petreceri Bloggers Lan Afterparty, câte una pentru fiecare seară.

Evenimentul are loc în weekend-ul 17-18 noiembrie la Bucureşti, în vila Qreator by IQOS de la Piaţa Victoriei şi va adună peste 300 de participanţi, dintre care 120 de creatori de conţinut: bloggeri, vloggeri, artişti, sportivi şi influenceri.



Printre cele peste 20 de jocuri promise este pregătit un turneu fastous de FIFA19 susţinut de Telekom România pentru a pune faţă în faţă cei mai buni jucători de fotbal virtual din comunitatea online-ului românesc. Setup-ul de display al turneului va fi format din 9 ecrane LED, iar începând cu sferturile de finală, competiţia va fi transmisă în totalitate live pe paginile BLP şi Telekom Sport şi acompaniată la faţa locului de specialişti în comentariu sportiv.

“Da, exact aşa cum scrie. Vom produce o transmisiune video profesionistă care va include şi un pupitru de comentariu de la faţa locului, iar fazele superioare ale competiţiei vor putea vizionate de orice posesor de cont de Facebook teritoriul României, alături de multe imagini din zona de turneu. Alături de noi sunt comentatorii sportivi Telekom Sport Cristi Măciucă şi Mihai Dolinschi, gazde ce vor avea mulţi invitaţi dintre participanţii la competiţie” - declara Toma Nicolau, organizator BLP.

Printre gamerii care şi-au anunţat înscrierea la turneul #BLP20 se regăsesc  Andrei ”Vasi” Vasiliev (pro FIFA player), Andrei Ciolacu (fotbalist la Rapid, AŞA Tg. Mureş), bloggerul Alex ”Hoinaru” Ciucă, Marius Radu (East European Comic-Con), Toma Nicolau, dar şi campionul naţional de FIFA19 al Republicii Moldova ce va participa din partea Moldova E-Sports Federation, Ernest Gulceac.

Turneul este găzduit de Telekom, partener principal şi furnizor oficial de internet al Bloggers Lan Party şi va avea loc în camera de co-creare de la vila Qreator by IOQS.

Ziua de sâmbătă (17 nov) este rezervată antrenamentelor şi înscrierilor (locuri limitate, +18 ani împliniţi), iar duminică (18 nov) la ora 12:00 începem competiţia oficială.
 

Afla mai multe despre: blp20fifavideo 

viewscnt
Articole similare