You are here:

Un weekend plin de meciuri! Vezi Super Oferta şi alege-ţi favoritele

Un weekend plin de meciuri! Vezi Super Oferta şi alege-ţi favoritele

Pariuri sportive

Comentarii

Primul weekend din luna octombrie dedicat echipelor naţionale vine cu o mulţime de meciuri importante din Liga Naţiunilor, acolo unde deja a început a doua parte din faza grupelor. Totodată, în această perioadă se desfăşoară şi meciuri din preliminariile din America de Sud, iar toate aceste partide sunt disponibile în oferta Superbet.

Continuă parcursul perfect al lui Lucescu?

România are un început perfect în Liga Naţiunilor cu Mircea Lucescu selecţioner, câştigând 3-0 împotriva Kosovo şi 3-1 împotriva Lituaniei. După o campanie decentă la turneul din Germania, România este neînvinsă în ultimele şapte meciuri de calificare în deplasare şi are şansa de a-şi consolida poziţia de lider în grupă cu o victorie în faţa Ciprului. De cealaltă parte, Cipru a început noua campanie cu o victorie la limită, 1-0 împotriva Lituaniei, dar a fost rapid adusă cu picioarele pe pământ, pierzând cu 4-0 acasă în faţa celor din Kosovo. Această înfrângere a dus la demiterea antrenorului Temur Ketsbaia, fiind înlocuit de Sofronis Avgousti, considerat unul dintre cei mai de succes antrenori ciprioţi ai ultimilor ani. Cipru va încerca să obţină prima victorie împotriva României din 2010, însă echipa este în dificultate, pierzând ultimele cinci meciuri de acasă.

Cotă 1.53 pentru victorie România!

Spania, neînvinsă de 12 meciuri

După ce au devenit campioni europeni în vara acestui an, învingând Anglia cu 2-1 în finală, Spania a fost ţinută în şah de Serbia într-un egal fără goluri la debutul lor în Liga Naţiunilor luna trecută. Totuşi, La Roja şi-a revenit rapid în etapa a doua, învingând Elveţia cu 4-1, în ciuda faptului că au jucat în 10 oameni din minutul 20. Spania este acum neînvinsă de 12 meciuri în toate competiţiile, incluzând 10 victorii şi două remize, şi nu a pierdut din martie, când a fost învinsă într-un amical cu Columbia. Danemarca ocupă în prezent primul loc în grupa din Liga Naţiunilor şi speră să-şi menţină poziţia de lider, deşi întâlnirea cu Spania se anunţă dificilă. De-a lungul timpului, danezii au învins Spania doar de două ori în 16 confruntări, ultima dată fiind în martie 1993.

Cotă 1.42 pentru victorie Spania!

Ronaldo vs. Lewandowski

După două victorii consecutive în Liga Naţiunilor, Portugalia domină grupa şi va încerca să continue acest parcurs în deplasarea de sâmbătă din Polonia. Selecţionata condusă de Roberto Martinez a apelat la talismanul său, Cristiano Ronaldo, în ambele meciuri din septembrie, acesta atingând un nou record în carieră şi ducând echipa la trei puncte distanţă de adversarii lor înainte de confruntarea de la Varşovia.

De cealaltă parte, Polonia se bazează tot pe un marcator experimentat, Robert Lewandowski, care a înscris cel de-al 84-lea gol internaţional într-o victorie spectaculoasă cu 3-2 împotriva Scoţiei. Cu toate acestea, Polonia a pierdut ulterior 1-0 în faţa Croaţiei, ceea ce îi lasă pe locul al doilea în grupă, la egalitate de puncte cu croaţii. O victorie împotriva Portugaliei ar fi crucială pentru menţinerea în lupta pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei.

Cotă 1.65 pentru victorie Portugalia!

În timp ce Peru întâlneşte Uruguay în preliminariile din America de Sud sâmbătă dimineaţă, Anglia se pregăteşte să-şi spele onoarea după eşecul usturător împotriva Greciei, iar acum îşi propune o victorie categorică împotriva Finlandei. Tot duminică, Norvegia şi maşinăria sa de goluri, Erling Haaland, îşi propun să străpungă apărarea Austriei.

 

Afla mai multe despre: liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare