Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un ziarist olandez, afirmaţii incredibile despre Ianis Hagi: ”Sper să scăpăm de această prostie nesfârşită. S-a folosit de Ajax”

Un ziarist olandez, afirmaţii incredibile despre Ianis Hagi: ”Sper să scăpăm de această prostie nesfârşită. S-a folosit de Ajax”

Superliga

Comentarii

Mike Verweij, ziarist la publicaţia olandeză De Telegraaf şi expert pe Ajax, face afirmaţii dure după ce au apărut informaţii că ”lăncierii” îl vor pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi urmează să facă vizita medicală cu Genk, dar, până să se ajungă în acest moment, despre mijlocaşul de 20 de ani s-a scris în Occident că ar fi dorit de cluburi precum Bayern, Barcelona şi Ajax Amsterdam. Mike Verweij, jurnalist care lucrează la De Telegraaf şi care se ocupă de Ajax, vorbeşte în termeni foarte duri despre aceste zvonuri.

Ziaristul olandez susţine că numele Ajax a fost adus în discuţie pentru ca jucătorul să se bucure de o cotă foarte bună, însă campioana Olandei nu şi-a manifestat niciodată interesul pentru mijlocaşul de 20 de ani. Mike Verweij lasă de înţeles că aceste zvonuri au fost lansate din anturajul jucătorului:

”Sper că Hagi va semna în curând cu Genk. Să scăpăm de această prostie nesfârşită. N-a fost niciodată în atenţia lui Ajax. Este un exemplu clasic de abuz/folosire a numelui Ajax pentru a-l plasa pe jucător mai bine pe piaţă”, a fost mesajul postat de Mike Verweij pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare