Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una caldă, una rece pentru CSM Bucureşti. Adi Vasile şi alte cinci jucătoare au coronavirus, însă oficialii clubului au anunţat un nou transfer

Una caldă, una rece pentru CSM Bucureşti. Adi Vasile şi alte cinci jucătoare au coronavirus, însă oficialii clubului au anunţat un nou transfer

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat, marţi, că a achiziţionat-o pe handbalista Ema Ramusovic, pivotul muntenegrean semnând un contract pe două sezoane.

“Pivotul muntenegrean Ema Ramusović, 24 de ani, va evolua din sezonul viitor la CSM Bucureşti. Gruparea noastră a ajuns la o înţelegere cu Ema Ramusović pentru următoarele două sezoane. Acesta este cel de-al treilea transfer realizat de CSM Bucureşti pentru sezonul viitor”, se arată pe site-ul CSM Bucureşti.

Alături de Buducnost, Ramusovic a cucerit Liga Campionilor, în 2015, titlul în Muntenegru (2015, 2016, 2017, 2018, 2019) şi Cupa Muntenegrului (2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020).

#TeamNews | ‼️ Ema Ramusović se alătură echipei noastre! Welcome!  Detalii  bit.ly/EmaRamusovic  #CSMBucuresti #OrasulTau #EchipaTa

Publicată de CSM Bucuresti pe Marţi, 16 februarie 2021

Probleme de lot pentru CSM Bucureşti

Pe lângă transferul lui Ramusovic, oficialii CSM-ului au primit şi veşti proaste. Chiar înaintea derby-ului din campionat cu Râmnicu Vâlcea, programat joi, Adi Vasile a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar pe lângă antrenor, alte cinci jucătoare din lot au contractat şi ele virusul.

Joi, de la ora 18:30, Râmnicu Vâlcea şi CSM se vor întâlni într-un meci din etapa a 10-a a Ligii Naţionale. Echipa lui Adi Vasile este lider, cu 27 de puncte, iar Râmnicu Vâlcea este pe locul al treilea, cu 21 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare