Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a greşit Dan Petrescu în meciul cu FCSB. ”Abordând partida la egal, s-ar putea să dai peste un adversar hotărât!” Explicaţiile expertului Orange Sport EXCLUSIV

Unde a greşit Dan Petrescu în meciul cu FCSB. ”Abordând partida la egal, s-ar putea să dai peste un adversar hotărât!” Explicaţiile expertului Orange Sport EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

În minutul 43, Susic a fost eliminat, după un fault dur la Darius Olaru. La finalul meciului, Iulian Cristea a declarat că FCSB a format un grup unit, iar acest lucru a fost un avantaj în faţa ardelenilor. 

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a încercat să explice unde a greşit Dan Petrescu în meciul cu FCSB. Analistul TV susţine că CFR a abordat meciul la egal, iar acest sfat i-a costat cele 3 puncte.

Panduru nu vede ce a făcut greşit Dan Petrescu înainte de meci, deoarece a propus o formulă de joc ”tradiţională” pentru ardeleni. De asemenea, el a menţionat că în acest moment, finalul campionatului este mai intens, deoarece, atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova, au şanse la titlu. 

 ”Abordând meciul ăsta la egal, s-ar putea să dai peste un adversar hotărât!” 

”Nu văd ce a făcut greşit înainte de meci. Felul în care s-au gândit să joace, probabil, l-am auzit şi pe Deac. Mai mult cu gândul la un egal. Am avut impresia că ei ar fi vrut egal, pe bună dreptate. Şi la meciul cu Craiova, şi la meciul cu FCSB. Poate erau campioni. Nu ştiu dacă în momentul ăsta. 

Dar abordând meciul ăsta la egal, s-ar putea să dai peste un FCSB hotărât, peste un FCSB care a jucat fotbal din primul minut, până în ultimul minut. E clar că după eliminarea din minutul 43, putem să vorbim despre un astfel de fotbal. 11 contra 10, e altceva. FCSB s-a dus cu jucători buni pe faza de atac. Imediat au început să apară ocazii. Nu ştiu ce putea să facă CFR după.

Am impresia că nu avea multe soluţii, erau înghesuiţi în propriul careu de 16 metri, de multe ori. Era foarte greu. Totuşi, golul vine după un şut care nu e vreun mare şut şi se duce deviat. Echipa nu ştiu dacă a fost făcută greşit.

Au încercat să joace sistemul pe care îl joacă de obicei şi s-a ajuns la rezultatul ăsta. Se relansează campionatul. Avem un final de campionat care merită să fie urmărit”, a spus Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-dan petrescu-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare