Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde ar putea antrena Mirel Rădoi în cazul unei plecări de la naţionala României: "Ei abia îl aşteaptă. Apreciem valorile când sunt în altă parte"

Unde ar putea antrena Mirel Rădoi în cazul unei plecări de la naţionala României: "Ei abia îl aşteaptă. Apreciem valorile când sunt în altă parte"

Echipa națională

Comentarii

Fostul coleg al lui Mirel Rădoi de la FCSB, George Ogăraru, nu e de acord cu schimbarea selecţionerului de pe banca naţionalei României. De asemenea, fostul oficial al Viitorului a susţinut că Rădoi nu va rămâne şomer.

România - Austria, miercuri, de la 21:45, pe Telekomsport.ro, în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi e sub presiune pe banca naţionalei României, după ce a ratat calificarea la EURO 2020 în Islanda, dar şi după înfrângerea ruşinoasă din Novergia, scor 4-0. 

George Ogăraru nu crede că schimbarea lui Mirel Rădoi e varianta potrivită. În orice caz, selecţionerul şi-ar găsi rapid un loc de munca în zona Golfului:

„Din păcate, unii nu sunt de acord cu acestă schimbare de atitudine. Pentru aceşti oameni e şocant ce spune Mirel, că e vina lui. Important e ca jucătorii să perceapă bine declaraţiile lui Mirel şi acest semnal pe care-l dă el. 

Cât timp să stea la naţională? Toată durata contractului şi să i se propună şi prelungirea acordului. Noi obişnuim să apreciem oamenii când nu mai sunt aici, când antrenează prin străinătate. Apreciem valorile când sunt în altă parte, când nu sunt aproape de noi şi credeţi-mă că arabii de-abia îl aşteaptă pe Mirel”, a spus Ogăraru pentru Prosport.

VIDEO | Reacţia lui Mirel Rădoi când a fost întrebat despre o eventuală demisie: "Eu fac faţă presiunii"

 

Afla mai multe despre: mirel radoiplecare mirel radoinationala 

viewscnt
Articole similare