Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde va antrena Mircea Lucescu în sezonul viitor: "Gândeşte deja strategia!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Unde va antrena Mircea Lucescu în sezonul viitor: "Gândeşte deja strategia!". Informaţii de ULTIMĂ ORĂgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu e la un pas de titlul în Ucraina cu Dinamo Kiev, iar cele două părţi au de gând să continue colaborarea. "Il Luce" vrea să rămână, iar dorinţa sa e împărtăşită şi de conducerea lui Dinamo Kiev, chiar dacă fanii îl critică pe antrenorul român. Presa din Ucraina anunţă faptul că Lucescu pregăteşte deja viitorul sezon la cârma lui Dinamo Kiev.

Unde va antrena Mircea Lucescu în sezonul viitor. Informaţii de ultimă oră: "Gândeşte deja strategia!"

În vara lui 2020, după cinci ani de pauză, Mircea Lucescu a revenit în fotbalul din Ucraina şi a preluat-o pe Dinamo Kiev, după ce a scris istorie la rivala Şahtior. Deşi a fost primit cu ostilitate de o parte dintre fani, Mircea Lucescu are 10 puncte avans faţă de Şahtior în clasament şi e aprope să cucerească titlul de campion în Ucraina. Presa din ţara vecină a scris, vineri, despre viitorul lui "Il Luce".

Potrivit jurnalistului Igor Tsyganyk, Mircea Lucescu pregăteşte deja strategia pentru sezonul viitor la Dinamo Kiev. Antrenorul îşi doreşte să rămână la echipă, iar şefii grupării ucrainene îl vor şi ei pe antrenor. Ca atare, Lucescu face deja planuri pentru viitorul sezon al lui Dinamo Kiev. „Lucescu face deja pregătirile petnru noul sezon, gândeşte deja strategia”, a afirmat Tsyganyk.

Cu Mircea Lucescu la cârmă, Dinamo Kiev s-a calificat în grupele Ligii Campionilor şi în primăvara europeană din Europa League, iar acum se află la zece puncte distanţă de urmăritoarea Şahtior în clasamentul din Ucraina, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Mircea Lucescu ar putea aduce al 29-lea titlu de campioană din palmaresul echipei din capitala Ucrainei.

Mircea Lucescu mai are contract cu Dinamo Kiev până în vara lui 2022.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kievviitorstrategie 

viewscnt
Articole similare