Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde va juca Farul meciurile de acasă, în cazul în care se va califica în grupele UEFA Conference League

Unde va juca Farul meciurile de acasă, în cazul în care se va califica în grupele UEFA Conference League

Farul Constanța

Comentarii

Farul a învins-o pe HJK Helsinki, scor 2-1, în meciul tur din play-off-ul UEFA Conference League.

Unde va juca Farul meciurile de acasă, în cazul în care se va califica în grupele UEFA Conference League

Dacă va reuşi să se califice în grupele UEFA Conference League, Farul va fi nevoită să joace pe un alt stadion meciurile de acasă. Micuţa arenă din Ovidiu nu îndeplineşte criteriile cerute de UEFA, astfel că Gică Hagi şi-ar dori să se mute pe „Arcul de Triumf, cochetul stadion din Bucureşti.

„Da, aşa este, am avut o discuţie cu domnul Hagi. La una dintre vizitele pe care Farul ni le-a făcut, când s-a antrenat aici, Hagi mi-a spus că dacă va ajunge să joace în grupe, atunci ar dori să evolueze aici în jocurile de acasă. I-a plăcut ce a văzut, a fost mulţumit de condiţii, s-a simţit mereu bine.

I-am spus că suntem deschişi şi că rămâne să ne auzim concret atunci când Farul va fi în grupe, dacă se va ajunge la situaţia aceasta”, a declarat Radu Popa, directorul Complexului Sportiv Arcul de Triumf, potrivit GSP.

Gică Hagi, lăudat după victoria din Conference: „Ar trebui să zboare la o echipă mare! L-a resuscitat pe Budescu care era în comă profundă”

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, i-a scos în evidenţă calităţile lui Gică Hagi, pe care îl vede antrenând o echipă mai mare, sau poate chiar să aleagă o echipă din Arabia Saudită.

„În meseria asta a lucrat şi ca jucător şi ca antrenor. A fost şi este valoros în ambele. Domnule, nu vezi? Resuscitează morţii! Hagi ar trebui să zboare la o echipă mare pe bani mulţi.

Hagi merită 160 de milioane. Şi ca fotbalist, ca orice. Ce a fost Hagi. Mă şi gândesc impresarii lui Hagi cum nu forţează Arabia Saudită să ia şi el măcar 15-20 de milioane. L-a resuscitat şi pe Budescu care era în comă profundă”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: farulgica hagiarcul de triumfconference league 

viewscnt
Articole similare