adplus-dvertising
You are here:

Unei arbitre din Italia i-au fost furate imagini intime din telefon: "Am depus plângere. Sper să dau voce tuturor acelor victime care sunt învinovăţite"

Unei arbitre din Italia i-au fost furate imagini intime din telefon: "Am depus plângere. Sper să dau voce tuturor acelor victime care sunt învinovăţite"galerie foto

Diverse

Comentarii

Diana Di Meo, arbitru de fotbal al secţiei Pescara, în vârstă de 22 de ani, a descoperit în mediul virtual videoclipuri intime cu ea filmate fără acordul său. "Am stat închisă acasă două zile. Sper să dau voce tuturor acelor victime care sunt învinuite, când în realitate vinovatul este de cealaltă parte”.

Încă un caz de violenţă împotriva femeilor, care vizează, în acest caz, încălcarea vieţii private şi folosirea imaginilor fără acordul persoanei implicate.

Un episod grav a fost trăit de arbitra de fotbal Diana Di Meo. Tânăra şi-a povestit, în social media, drama trăită preţ de câteva zile: "Circulă videoclipuri private pe reţelele de socializare, precum Telegram şi WhatsApp, pe care nu le-am distribuit. Evident că am depus plângere, se caută vinovaţii şi cei implicaţi în distribuirea videoclipurilor, pentru că şi asta este o infracţiune conform codului penal”.

„Am descoperit aceste videoclipuri datorită unor tipi. Am recunoscut totul pe reţelele de socializare pentru a-mi reveni, pentru că de două zile stăteam închisă în casă. Mulţumesc tuturor băieţilor şi fetelor care îmi scriu din toată Italia. Este o situaţie pe care nu o doresc nimănui, încerc să rezist dar nu toţi reuşesc: trebuie să raportăm aceste videoclipuri. Sunt aici să vorbesc despre asta, mulţi dintre noi nu o pot face şi se ascund, sper să dau voce tuturor acelor victime care sunt învinovăţite, când în realitate vinovatul este de cealaltă parte a ecranului.

Galerie foto cu Diana Di Meo

Astăzi victima sunt eu, mâine ar putea fi o persoană apropiată celor care poate acum se uită la videoclipuri şi zâmbesc”, a susţinut tânăra. 

Arbitra din Italia susţine, în presa italiană, că videoclipurile i-au fost furate prin cloud, memoria virtuală a telefonului mobil: "Poate mi-am lăsat telefonul mobil nesupravegheat undeva pentru câteva minute. A fost suficient să mă cufund în acest iad"

Diana Di Meo susţine că nu a fost şantajată şi crede că vinovaţii au dorit doar conţinut plătit pe platformele pe care au publicat imaginile: "Am petrecut zile oribile, până când am găsit curajul să expun tot". 

"Fotbalul a fost întotdeauna o casă primitoare pentru mine. Până la 16 ani am jucat şi eu, apoi am urmat cursul de arbitru. Mă distrez, îmi place foarte mult, vreau să o fac în continuare. Sper că ligile inferioare se vor relua curând, Covid a blocat totul. Toate instituţiile de fotbal m-au făcut să simt confortabil după scandal. Este lumea mea şi mi-aş dori să rămână aşa pentru mult timp de acum încolo", a mai spus Diana Di Meo.

Galerie foto cu Diana Di Meo

viewscnt
Articole similare