Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uneori, golul parcă îl scoatem din fundul pământului!” Antrenorul lui FC Botoşani, deranjat de ratările echipei sale

”Uneori, golul parcă îl scoatem din fundul pământului!” Antrenorul lui FC Botoşani, deranjat de ratările echipei sale

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a XV-a, ultima a turului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Edjouma '43. La finalul meciului, antrenorul cu licenţă al lui FC Botoşani, Mihai Ciobanu, a vorbit despre victoria echipei sale. El a fost puţin deranjat de faptul că echipa lui nu reuşea să marcheze, după ce a ratat mai multe ocazii. 

”Uneori, golul parcă îl scoatem din fundul pământului!”

”Da, s-a cunoscut presiunea ultimelor rezultate. Cred că ne-am descătuşat prin această victorie. Campionatul încă se joacă. Avem un obiectiv. Suntem preocupaţi de acest obiectiv. Meciul următor este o provocare pentru noi. Chiar dacă este o pauză, deja toţi ne gândim la următorul joc. Vom juca cu o echipă care este într-o formă deosebită. 

Mariu Croitoru îi antrenează, îi mobilizează şi îi învaţă. În timpul jocului apar fel şi fel de manifestări. Noi trebuie să luăm tot timpul partea bună la lucrurilor. Şi Şeroni, şi toată lumea, au, să spun aşa, partea lor de supărare, care trece la fel de repede cum vine. 

Am avut momente de joc plăcute, cu ocazii formidabile. În primele secunde ale ambelor reprize am ratat. Uneori, golul parcă îl scoatem din fundul pământului şi am marcat la o fază fixă, cum ne aşteptăm de fiecare dată să se întâmple”, a spus Mihai Ciobanu, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: fc botoşani-mihai ciobanu-liga 1 

viewscnt
Articole similare