Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unic în fotbal. ”A doborât un record de meciuri consecutive”, dar avea ”o bucată de sticlă în talpa piciorului”: ”Este incredibil!”

Unic în fotbal. ”A doborât un record de meciuri consecutive”, dar avea ”o bucată de sticlă în talpa piciorului”: ”Este incredibil!”

La Liga

Comentarii

Jucătorul celor de la Athletic Bilbao, Inaki Williams (29 de ani), a jucat timp de doi ani cu o bucată de sticlă în talpă.

Inaki Williams, caz unic în istoria fotbalului

Antrenorul echipei Athletic Bilbao, Ernesto Valverde, a dezvăluit, vineri, 24 mai, că atacantul Inaki Williams a jucat timp de doi ani cu o bucată de sticlă în picior. Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale marţi, 28 mai.

Inaki WIlliams s-a accidentat în timp ce se afla în vacanţă în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, în sezonul 2022-2023, el doborâse numărul de meciuri jucate consecutiv în La Liga, cu 251 de apariţii consecutive - şase ani şi jumătate fără să rateze vreun meci.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Inaki Williams a doborât un record de meciuri consecutive şi a câştigat o Cupă a Spaniei în timp ce avea o bucată de sticlă de doi centimetri în talpa piciorului. Este incredibil, dar aşa stau lucrurile", a declarat vineri antrenorul său, Ernesto Valverde.

Inaki Williams şi-a scos singur bucata de sticlă, dar cicatricea a continuat să doară. Un RMN efectuat în aprilie a arătat că jucătorul avea încă o bucată de sticlă înfiptă în talpa piciorului.

"Doctorul şi cu mine am început să râdem pentru că nu ne venea să credem", a precizat Valverde, care a avut permisiunea jucătorului de a povesti această întâmplare incredibilă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În ciuda disconfortului său, Inaki Williams a jucat 39 de meciuri în toate competiţiile pentru clubul său în acest sezon, marcând de 14 ori şi oferind cinci pase de gol.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani este sub contract cu Athletic Bilbao până în 2028.

Afla mai multe despre: athletic bilbaoinaki williamsla ligaernesto valverde 

viewscnt
Articole similare