Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unic în istorie! Performanţă incredibilă bifată de Kylian Mbappe după ultimul meci din campionatul Franţei

Unic în istorie! Performanţă incredibilă bifată de Kylian Mbappe după ultimul meci din campionatul Franţei
Comentarii

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Saint-Etienne, în ultimul meci al etapei a XXV-a a campionatului Franţei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Kylian Mbappe, în minutul 73. În plus, atacantul francez Kylian Mbappe, care a marcat un gol, marţi, cu Manchester United, în Liga Campionilor, este jucătorul sub 21 de ani cu cele mai multe reuşite în această competiţie. Potrivit marca.com, fotbalistul echipei PSG a ajuns la 14 goluri în 24 de partide disputate în Liga Campionilor, la 20 de ani şi 54 de zile, un număr de reuşite pe care nu l-a atins nici Cristiano Ronaldo, nici Lionel Messi, la aceeaşi vârstă.
 
 a devenit primul jucător francez care a marcat 19 goluri în 18 meciuri în campionatul Franţei, în ultimii 45 de ani. În clasament, PSG este lider, cu 62 de puncte, pe locul doi fiind OSC Lille, cu 50 de puncte. Saint-Etienne este pe locul 5, cu 40 de puncte.
 
În plus, atacantul francez Kylian Mbappe, care a marcat un gol, marţi, cu Manchester United, în Liga Campionilor, este jucătorul sub 21 de ani cu cele mai multe reuşite în această competiţie. Potrivit marca.com, fotbalistul echipei PSG a ajuns la 14 goluri în 24 de partide disputate în Liga Campionilor, la 20 de ani şi 54 de zile, un număr de reuşite pe care nu l-a atins nici Cristiano Ronaldo, nici Lionel Messi, la aceeaşi vârstă.
 
 

Afla mai multe despre: mbappeperformantacifrestatisticafrantapsg 

viewscnt
Articole similare