Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unii au picat, alţii sunt premianţi! Ce notă a obţinut Mirel Rădoi la examenul pentru Licenţa PRO

Unii au picat, alţii sunt premianţi! Ce notă a obţinut Mirel Rădoi la examenul pentru Licenţa PRO

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi este selecţionerul unei naţionale a României, care, chiar dacă este de tineret, a reuşit una dintre cele mai mari performanţe din ultima perioadă, nu doar în fotbalul românesc, ci în tot sportul. Aşadar, Rădoi a demonstrat că este pregătit să antreneze cu acte în regulă.

Mirel Rădoi a obţinut cea mai mare notă la examenul pentru Licenţa PRO. Cel care a antrenat-o pe FCSB fără licenţă a obţinut nota 10 şi dovedeşte astfel că ceea ce s-a întâmplat de când este selecţionerul reprezentativei de tineret, inclusiv performanţa de la Campionatul European din această vară, nu este o simplă întâmplare. 

MIREL RĂDOI, INVITAT LA TELEKOM SPORT 

Miercuri seara, de la ora 20:30, emisiunea Sport Report are o ediţie cu totul specială. Invitatul lui Dan Udrea va fi selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi.

Selecţionerul va vorbi despre performanţa uriaşă pe care naţionala României de tineret a reuşit-o la Campionatul European din această vară, unde a ajuns în semifinale, despre viitoarea campanie de calificare care va începe în toamna acestui an, dar şi despre multe alte subiecte interesante.

Aşadar, nu rataţi ediţia specială a emisiunii Sport Report, miercuri, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: mirel radoilicenta pro 

viewscnt
Articole similare