Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

“Uniţi pentru Mihai Neşu”, ediţia a II-a. Cum pot fi achiziţionate biletele

“Uniţi pentru Mihai Neşu”, ediţia a II-a. Cum pot fi achiziţionate biletelegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Ediţia a doua a evenimentului “Uniţi pentru Mihai Neşu” se va disputa la Oradea. Cum pot fi achiziţionate biletele.

Bucureşti, 31 Martie 2018 – "Asociaţia George Ogăraru pentru cultură şi sport" a pus în vânzare biletele pentru evenimentul caritabil care va avea loc pe data de 26 mai, de la ora 16:00, pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea.

Evenimentul îşi propune şi să readucă în atenţie o altă faţă a fotbalului, a bucuriei, a spiritului de echipă şi a solidarităţii pentru o cauză umană.

Tichetele de acces, disponibile în număr de aproximativ 11.000 se vor vinde în două tranşe şi o parte din ele se găsesc deja pe site-ul Fundaţiei Mihai Neşu, pentru cei care nu sunt din Oradea. AICI

De luni 2 aprilie, vor putea fi cumpărate de la mall-urile Crişul Shopping Center şi Era Shopping Park, ambele din Oradea, iar în zilele următoare şi de la casa de bilete a Stadionului Iuliu Bodola.

Biletele comandate online se vor distribui din Bucureşti, o dată pe saptămână, lunea, pentru a cuprinde toată săptămâna anterioară. Procesul de livrare va dura astfel între 7 şi 10 zile.

Doritorii pot alege din cinci categorii de preţ:

25 de lei (peluze),
30 de lei (colţuri-zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I),
45 de lei (tribuna I) şi
65 de lei (Tribuna 0).
De asemenea, e disponibilă şi varianta de „familiy ticket” la 30 de lei, valabilă pentru trei persoane, respectiv doi adulţi şi un copil sau doi copii şi un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, aceştia având nevoie de un act care să arate data naşterii atât la achiziţionare cât şi la accesul în stadion.

Important de ştiut este că persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit împreună cu un însoţitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleaşi puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceştia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului.

Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30, se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe.

Afla mai multe despre: mihai nesucaritabilsteauafcsboradea 

viewscnt
Articole similare