Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a câştigat amicalul cu Tirol! Atacantul bosniac Koljic a revenit la echipa din Bânie

Universitatea Craiova a câştigat amicalul cu Tirol! Atacantul bosniac Koljic a revenit la echipa din Bânie
Comentarii

Craiova câştigat al doilea amical jucat în cantonamentul din Asutria cu 3-1, contra formaţiei WSG Swarowski Tirol (locul 6 în sezonul trecut în prima ligă austriacă).

Golurile au fost marcate de Mihai Bălaşa (58), Jovan Markovic (68) şi Reagy Ofosu (87), respectiv Renny Smith (20). Tirol a jucat bine în prima parte a jocului, iar după un şut în bară, a reuşit să deschidă scorul în minutul 20. Oltenii au mizat totul pe intercepţii şi contraatac, iar Ivan a fost omul cu ratările la echipa craioveană. 

Elvir Koljic a revenit într-un meci pentru Universitatea Craiova

Elvir Koljic a jucat din nou pentru echipa din Bănie, după o pauză de două luni şi jumătate, el intrând în minutul 30, în locul lui Ştefan Baiaram. Bosniacul nu a fost în formă şi nu a reuşit nicio fază periculoasă. În minutul 75, el a fost schimbat cu Ivan Mamut.

Bălaşa a egalat cu o lovitură de cap din centrarea lui Nistor în minutul 58. Imediat după gol, Marinos Ouzounidis a schimbat toată echipa, cu excepţia lui Koljic, care intrase în prima repriză. 

Jovan Markovic a reuşit câteva faze spectaculoase şi a amarcat pentru 2-1 din centrarea lui Ofosu. De asemenea, fostul jucător de la Botoşani a închis tabela, după o acţiune individuală. Francezul Conte s-a remarcat şi el după ce a trimis un şut în bară, în minutul 89. 

În primul meci din Austria, Craiova a fost învinsă cu 2-0 de ruşii de la FK UFA. Echipa lui Mihai Rotaru mai are de jucat două meciuri în stagiul de pregătire: pe 2 iulie cu SV Horn (liga a III-a din Austria) şi pe 3 iulie cu Olympiakos Pireu, campioana Greciei.

 

Afla mai multe despre: craiova-amical-austria 

viewscnt
Articole similare