You are here:

Universitatea Craiova a câştigat disputa cu echipele arabe şi a făcut transferul: "Dacă erau constanţi cred că aveau deja şi un titlu în palmares"

Universitatea Craiova a câştigat disputa cu echipele arabe şi a făcut transferul: "Dacă erau constanţi cred că aveau deja şi un titlu în palmares"
Comentarii

Silviu Lung junior s-a întors în Bănie ca să ia titlul cu Craiova. Avea oferte şi din ţările arabe, dar a ales să revină la echipa lui de suflet.

După 13 ani, Silviu Lung junior s-a întors la Craiova. În Bănie a făcut primii paşi în fotbalul mare şi tot acolo şi-ar putea încheia cariera. 

"(n.r. - Cum a fost întoarcerea?) Totul bine. Oraşul îl ştiam până la urmă. Craiova este casa mea. Pe majoritatea băieţilor îi cunoşteam dinainte. Mă bucur să fiu din nou acasă şi să facem o treabă foarte bună împreună", spune portarul Universităţii Craiova. 

După ce a ajutat-o pe Poli Iaşi să scape de retrogradare, Lung junior vrea să dea lovitura cu Universitatea Craiova.  

"În Romania mereu m-am bătut la titlu şi am şi reuşit să fac acest lucru. Am câştigat cam tot ceea ce se putea căştiga. În Romania acesta este obiectivul: câştigarea unui trofeu.

Campion cu Astra Giurgiu acum opt ani, Lung ştie ce i-a lipsit Craiovei să pună mâna pe trofeul Superligii. 

"Constanţă. Din ce am văzut eu, constanţă. Au avut perioade extraordinare şi după aceea perioade în care nu au mai fost rezultate. Dacă erau un pic mai constanţi cred că aveau deja şi un titlu în palmares", a mai spus Silviu Lung. 

Afla mai multe despre: silviu lung juniorsilviu lung universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare