Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a descoperit reţeta câştigătoare. În locul lui Pigliacelli, oltenii vor un alt portar italian

 Universitatea Craiova a descoperit reţeta câştigătoare. În locul lui Pigliacelli, oltenii vor un alt portar italian
Comentarii

Universitatea Craiova este în căutarea unui nou portar după plecarea lui Mirko Pigliacelli la Palermo.

Universitatea Craiova a început oscilant noul sezon competiţional. În primele trei etape din campionat, nu a reuşit să obţină încă vreo victorie, în timp ce în cupele europene a reuşit să se califice în turul trei preliminar din Conference League.

Debutul mai puţin reuşit în noul sezon se poate explica şi prin multiplele schimbări de la nivelul băncii tehnice şi din cadrul lotului produse în această vară.

Laszlo Balint l-a înlocuit pe Reghecampf la conducerea băncii tehnice, iar o serie de jucători importanţi au decis să părăsească formaţia din Bănie.

Printre aceştia se numără Mirko Pigliacelli sau brazilianul Gustavo.

Portarul italian a plecat de la Craiova după patru ani petrecuţi în România şi a revenit în ţara natală, semnând cu Palermo.

Odată cu plecarea acestuia, în echipa condusă de Balint a rămas ca soluţie permanentă doar portarul David Lazar, iar o altă variantă luată în calcul de conducere a fost şi păstrarea în lot a lui Laurenţiu Popescu.

 Universitatea Craiova a descoperit reţeta câştigătoare. În locul lui Pigliacelli, oltenii vor un alt portar italian

Totuşi, Universitatea Craiova doreşte să aducă un nou portar. Iar dacă reţeta unui goalkeeper-ul italian a avut succes până acum, atunci conducerea este decisă să meargă pe aceeaşi variantă.

Astfel, italianul Matteo Grandi, legitimat în prezent la Vicenza, formaţie care a retrogradat în Serie C, este pe lista formaţiei oltene, notează presa din Italia.

Dar Craiova o să aibă concurenţă serioasă pentru a obţine semnătura portarului de 29 de ani. Acesta se află şi în vizorul celor de la Levadiakos, formaţie nou-promovată în prima ligă a Greciei.

Cotat în monentul de faţă la 400.000 de euro, Matteo Grandi a ajuns la Vicenza în 2018. Acesta a fost legitimat în cea mai mare parte a carierei la Cesena, club care l-a împrumutat de mai multe ori la alte formaţii.

În sezonul trecut, portarul italian a încasat 43 de goluri în 25 de meciuri jucate în Serie B.

Afla mai multe despre: craiovatransfer 

viewscnt
Articole similare