Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova are probleme de lot înainte de meciul cu Academica Clinceni

Universitatea Craiova are probleme de lot înainte de meciul cu Academica Clinceni

Superliga

Comentarii

Pentru Universitatea Craiova urmează duelul cu Academica Clinceni, duminică, de la ora 19:30, in etapa cu numărul 12 din Liga I.

Universitatea Craiova are probleme de lot înainte de meciul cu Academica Clinceni 

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat duelul cu ultima clasată şi a mărturisit că nu se va putea baza pe trei dintre titularii obişnuiţi de la CSU Craiova, Vladimir Screciu (21 de ani), Antoine Conte (27) şi Elvir Koljic (26).

„După ultimul meci (n.r. - FCU Craiova - CSU Craiova 0-2), Koljic nu s-a putut antrena la 100%, având o problemă de sănătate. Conte la fel, nu şi-a revenit după problema la gleznă, dar toţi ceilalţi jucători, inclusiv cei convocaţi la echipele naţionale, au venit apţi de joc, s-au pregătit foarte bine”, a spus Reghecampf într-o conferinţă de presă.

„Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie

„Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie, cu mare seriozitate, indiferent de poziţia din clasament a celor din Clinceni. Vom juca la 100%, vom încerca să câştigăm cele 3 puncte. Asta depinde numai de noi, dacă vom intra cu o determinare bună probabil vom avea un meci mai uşor.

Nu mi-e teamă de relaxarea jucătorilor, ştiu ce pregătim zi de zi la antrenament. Important e ca ei să intre cu o determinare foarte bună, au tot ce e nevoie pentru a câştiga cele 3 puncte. Ne-am pregătit foarte bine în pauza competiţională”, a conchis antrenorul oltenilor.

Laurenţiu Reghecampf şi-a pus la punct jucătorii care au făcut scandal în avionul României U21: "Îmi cer scuze în numele lor!" + Cum se putea evita episodul

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare