Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova – Farul | Trei motive ca să mizăm pe olteni

Universitatea Craiova – Farul | Trei motive ca să mizăm pe olteni

Farul Constanța

Comentarii

Victoria Rapidului cu FCU Craiova a trimis-o pe echipa lui Petev pe locul 4 în Superligă. Considerată una dintre favorite la titlu, Universitatea poate reveni pe podium cu o singură condiţie: să o învingă pe Farul. Cota pentru victoria ”leilor” din Bănie este în scădere, dar merită jucată.

Universitatea Craiova – Farul, duminică, ora 20:00, Orange Sport 1

Universitatea Craiova are de recuperat 10 puncte faţă de liderul FCSB, cu 9 etape rămase de jucat în sezonul regular. Finanţatorul Rotaru a acoperit trei posturi importante în această iarnă. I-a adus în Bănie pe fundaşul dreapta Pyry Soiri, de la HJK Helsinki, şi pe apărătorul central Denil Maldonado, de ls Montagua. Ultimul venit este Anzor Mekvabishvili, un mijlocaş cu meciuri la echipa naţională a Georgiei.

Farul l-a pierdut în această iarnă pe Mazilu, plecat la Brighton. În schimb, Hagi i-a adus liberi de contract pe Ganea şi Deaconu. Datorită lotului mai valoros, Craiova porneşte favorită în faţa Farului. Un alt avantaj al oltenilor este publicul, care a reînceput să prindă încredere în echipă odată cu venirea antrenorului bulgar Petev.

În ciuda vremii, peste 10.000 de suporteri olteni vor fi în tribune pe ”Oblemenco”. Craiova are şi avantajul moral. În Cupă, a învins-o pe Farul cu 4-0 şi s-a calificat în sferturi. La Betano, cota pentru victoria oltenilor la meciul de duminică este 1.75. Merită încercat şi pronosticul 1&Peste 1.5 goluri pentru cota 2.07.

Un pont la ”Speciale”

Mitriţă este cel mai în formă jucător al Craiovei. A marcat 6 goluri în ultimele 5 etape. Cu singuranţă, va fi unul dintre cei mai periculoşi jucători ai oltenilor la poarta lui Aioani. 3.10 este cota la Betano pentru un gol marcat de Mitriţă contra Farului.

Echipe probabile: Univ. Craiova: Popescu – Soiri, Creţu, Maldonado, Bancu – Căpăţînă, Mateiu – Danciu, Ivan, Mitriţă – Markovic Farul: Aioani – Sîrbu, Boli, Popescu, Ganea – Nedelcu, Vînă, Deaconu – Rivaldinho, Munteanu, Grigoryan

Afla mai multe despre: universitatea craiova - farulbetanosuperligalive video 

viewscnt
Articole similare