Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova - FCSB | O cotă care n-ar trebui să ne scape

Universitatea Craiova - FCSB | O cotă care n-ar trebui să ne scape

Pariuri sportive

Comentarii

Craiova lui Rotaru a legat două victorii în playoff, în timp ce FCSB înoată în ape tulburi după ce Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal. Oltenii au o şansă uriaşă să profite şi să urce pe podium, iar cota la pariuri este mai mult decât tentantă.

Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 21:00, Orange Sport 1

Fierbe Bănia! Universitatea Craiova urcă pe locul trei, dacă se impune în derby-ul cu FCSB. A mai făcut-o şi în sezonul regulat, chiar dacă atunci miza nu era atât de mare. Pentru Eugen Neagoe, marea problemă este incertitudinea lui Andrei Ivan.

Golgheterul Craiovei va fi în lot, dar ar putea începe meciul ca rezervă din cauza unei accidentări. Creţu este suspendat şi va rata meciul cu fosta sa echipă. Nici FCSB nu are lotul complet.

Cel mai probabil, Edjouma şi Tamm vor rata duelul cu oltenii. Cei doi au părăsit accidentaţi antrenamentul de vineri.

La FCSB predomină incertitudinea şi la nivelul conducerii. Gigi Becali a anunţat că nu mai este interesat de echipă, iar cele mai importante decizii le va lua, de acum încolo, managerul general Mihai Stoica.

Cum şi titlul pare un obiectiv ca şi ratat după înfrângerea cu Rapid (0-1), FCSB va avea dificultăţi să se supramotiveze în Bănie, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Oltenii au şi avantajul moral al statisticii.

N-au pierdut niciodată cu FCSB în cele trei meciuri directe din acest sezon. Chiar dacă bookmakerii nu o văd favorită, echipa lui Neagoe are toate armele ca să o învingă şi acum pe marea rivală. Cota la Betano pentru victoria Universităţii Craiova este 2.95

Show în tribune, spectacol pe teren

Pe FCSB o aşteaptă infernul în Bănie! Cu trei zile înainte de meci se vânduseră deja 24.000 de bilete. Cel mai probabil, se vor epuiza şi restul până la ora partidei.

Când a fost susţinută de un stadion întreg, Craiova a jucat mai tot timpul deschis şi spectaculos. Cum FCSB are doar varianta victoriei, ca să menţină vii măcar pe hârtie şansele la titlu, avem ingredientele unui derby cu goluri multe. 2.10 este cota la Betanio pentru un derby cu peste 2.5 goluri.

Echipe probabile:

  • Universitatea Craiova: Popescu - Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Ndong - Mateiu, Screciu - Cîmpanu, Baiaram, Işfan - Koljic
  • FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Cristea, Radunovici – Olaru, Şut, Ov. Popescu – Oct. Popescu, Compagno, Coman


 

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare