Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, persona non grata în Superligă după gestul egoist? Panduru: "Au fost calici, o să aibă o mare problemă" | EXCLUSIV

Universitatea Craiova, persona non grata în Superligă după gestul egoist? Panduru: "Au fost calici, o să aibă o mare problemă" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a comentat eliminarea Farului şi a vorbit şi despre faptul că Universitatea Craiova a refuzat amânarea meciului din campionat cu "marinarii", punând totul într-o lumină nefavorabilă pentru olteni.

Basarab Panduru crede că Universitatea Craiova şi-a creat o mare problemă prin faptul că nu a dorit să amâne meciul cu Farul, dinaintea returului decisiv pentru echipa lui Gică Hagi pentru calificarea în grupele Conference League.

Basarab Panduru: "Nu văd pe cineva să vra să amâne meciurile cu Craiova dacă ajunge în situaţia Farului"

Farul şi Sepsi au ratat calificarea în grupele Conference League, iar România nu va avea nicio reprezentantă în cupele europene în sezonul 2023/2024. Meciul slab făcut de Farul în Finlanda a fost pus şi pe seama oboselii acumulate datorită programului încărcat pe care l-au avut "marinarii".

Panduru a vorbit la Orange Sport despre situaţia Farului şi a spus că, în opinia sa, Universitatea Craiova şi-a făcu doar duşamni pentru nu a dorit să o ajute pe Farul şi să amâne meciul jucat în weekend şi pierdut de olteni cu 2-0 la Ovidiu.

"Mai cred că o să aibă Craiova o mare problemă. Nu văd pe cineva care să vrea să amâne meciurile cu Craiova dacă ajunge în situaţia asta. Rămânând pe scenariul actual, cred că o să aibă o mare problemă. Adică de ce alte echipe ar mai amâna dacă tu, când trebuia să ajuţi, trebuia să ne ajutăm. Ne ajutam pe noi. Ai fost calic după părerea mea, te-ai dus acolo, ai zis 'lasă, că-i prindem acum, facem 3 puncte şi rezolvăm problema'. Trebuia să amâne, să-i ajute pe cei de la Farul", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Farul a pierdut cu 2-0 în faţa lui HJK Helsinki în Finlanda şi a ratat calificarea în grupele Conference League, deşi în turul de la Ovidiu câştigase cu 2-1.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafarulamanaresuperligadusmanimihai rotarugica hagi 

viewscnt
Articole similare