Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, peste CFR, FCSB şi Rapid. Capitolul la care oltenii au fost mai buni: ”A făcut paşi corecţi” | EXCLUSIV

Universitatea Craiova, peste CFR, FCSB şi Rapid. Capitolul la care oltenii au fost mai buni: ”A făcut paşi corecţi” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Rotaru vrea să facă totul pentru a rămâne în 2024 în lupta la titlu, motiv pentru care s-a pus serios pe transferuri!

Stoperul de 25 de ani Denil Maldonado, jucător de naţională pentru Honduras, reprezintă cel mai nou transfer pe care Universitatea Craiova l-a efectuat în această pauză de iarnă a Superligii.

Oltenii l-au mai adus şi pe fundaşul dreapta Pyry Soiri în această pauză de iarnă, un alt transfer pentru care cei din Bănie au fost lăudaţi. 

  • Apărătorul a jucat din 2015 pentru CF Montagua în ţara natală, câştigând de două ori titlul în Apertura şi de trei ori în Clausura. A mai evoluat, împrumutat, la Pachuca (Mexic), Everton (Chile) şi Los Angeles FC (SUA).

Basarab Panduru: ”Pare mai bun Madonaldo pentru Craiova faţă de Ronaldo pentru Farul. Dacă este jucătorul ăla care a jucat cu Chiellini, dacă e jucătorul ăla care a jucat până în septembrie. La moment dat s-a rupt ceva şi nu a mai jucat. Din ce era titular a fost doar rezervă după. Doar pe bancă, îl vedeai numărul 2 acolo şi atât. Mă gândesc că s-a întâmplat ceva... ”

Andrei Vochin: ”Craiova şi-a găsit 2 piese pe două posturi total descoperite. Şi jucători cu meciuri în naţională. Deci par din punct de vedere al CV-ului jucători buni.

Acum, depinde de forma de moment. De cum se acomodează etc. Craiova face paşi corecţi pănă acum. A adus exact pe posturile pe care avea nevoie, unde suferea”. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarudenil maldonado 

viewscnt
Articole similare