Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Real Madrid şi-a decis viitorul! ”Îşi va încheia cariera aici!” Ce a spus impresarul fotbalistului

Unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Real Madrid şi-a decis viitorul! ”Îşi va încheia cariera aici!” Ce a spus impresarul fotbalistului

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos este unul dintre cei mai reprezentativi mijlocaşi din istoria lui Real Madrid.

Fotbalistul mai este sub contract până în vara lui 2023, iar impresarul lui, Volker Strooth, susţine că fostul campion mondial ar dori să îşi încheie cariera la Real Madrid. Toni Kroos a fost adus la Real Madrid de la Bayern, în vara lui 2014, pentru doar 25 de milioane de euro. Fotbalistul a devenit om de bază la mijloc pentru spanioli, iar între timp a câştigat cu echipa de 3 ori Liga Campionilor. 

”Eu cred că Toni îşi va încheia cariera la Real Madrid. Nu mi-a spus niciodată în vreo conversaţie avută cu el că şi-ar dori să plece. Atât el, cât şi familia lui sunt foarte fericiţi în Madrid”, a explicat impresarul, conform Football Espana.

Toni Kross, legendă la Real Madrid

Toni Kross a devenit legendă în tricoul lui Real Madrid, club pentru care a jucat 320 de meciuri, a marcat 22 de goluri şi a oferit 80 de pase decisive. De asemenea, alături de Los Blancos a cucerit UEFA Champions League de 3 ori consecutiv.

Afla mai multe despre: toni kroos-real madrid-spania 

viewscnt
Articole similare