Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB s-a săturat de toanele patronului şi vrea să plece

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB s-a săturat de toanele patronului şi vrea să plece

Superliga

Comentarii

Florin Niţă este dezamăgit de planurile pe care le are patronul FCSB şi i-a cerut impresarului său să-i caute în iarnă o altă echipă. Internaţionalul român este varianta numărul 1 pentru Nicolae Dică, însă Gigi Becali insistă pentru titularizarea tânărului Andrei Vlad.

În ultimii doi ani şi jumătate, Florin Niţă a fost titular incontestabil la FCSB. Portarul în vârstă de 30 de ani a fost adus de la Chiajna ca variantă de rezervă, dar ulterior a demonstrat că poate fi om de bază. Însă postul îi este din nou ameninţat, susţine gsp.ro.

În ciuda jocurilor bune, patronul FCSB-ului insistă pentru titularizarea lui Andrei Vlad. Tânărul portar adus în vară de la Craiova a adunat cinci prezenţe în acest sezon, însă cele mai multe dintre ele au fost bifate în ultima perioadă. Gigi Becali consideră că portarul de 18 ani trebuie să devină uşor-uşor titular, în speranţa că va reuşi să-l vândă pe bani mulţi.

Este însă o situaţie care nu-i convine lui Florin Niţă. Portarul de 30 de ani şi-a prelungit contractul în vară până în 2021 şi spera să se retragă de la FCSB. Însă acum este dezamăgit de planurile conducerii şi Gazeta Sporturilor scrie că i-a transmis impresarului său să-i caute echipă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbliga 1florin nita 

viewscnt
Articole similare