Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre decarii naţionalei României, transferat definitiv la Gaziantep? Anunţul lui Şumudică: "Vrea să lucreze cu mine"

Unul dintre decarii naţionalei României, transferat definitiv la Gaziantep? Anunţul lui Şumudică: "Vrea să lucreze cu mine"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a reuşit să producă o mică "revoluţie" la Gaziantep, club din Turcia, în acest sezon, şi nu se gândeşte să se oprească. Antrenorul român şi-a făcut deja lista cu jucătorii, pe care vrea să-i transfere, şi a insistat asupra conducerii în privinţa lui Alexandru Maxim, care e doar împrumutat.

Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică şi cu Alin Toşca şi Alexandru Maxim pe teren, a încheiat campionatul Turciei cu o victorie, scor 1-0 în deplasare cu Yeni Malatyaspor. Astfel, Marius Şumudică a obţinut un onorabil loc opt în prima ligă turcă, după ce cu un sezon înainte clubul abia a scăpat de la retrogradare. Antrenorul român are planuri mari în următorul sezon. 

Marius Şumudică insistă pentru transferul definitiv al lui Alexandru Maxim

Antrenorul român a reuşit să-şi păstreze unii dintre titulari de la Gaziantep, dar încă are emoţii în ptivinţa lui Alex Maxim. În această perioadă, pentru fostul decar al naţionalei României se poartă negocieri între Mainz, clubul de care aparţine, şi Gaziantep, unde a fost împrumutat în iarnă. 

Alexandru Maxim a venit în august 2019 în Turcia, sub formă de împrumut, iar în 15 meciuri a marcat de şapte ori, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai echipei. Marius Şumudică a purtat deja primele negocieri cu internaţionalul român, din partea căruia a primit acceptul de a continua la Gaziantep, dar mutarea depinde şi de Mainz, unde jucătorul mai are contract până în 2021. 

"Toşca rămâne, mai are un an de contract, Junior Morais mai are un an de contract, încerc cu Maxim, mai are un an la Mainz. Încerc să-l conving, eu l-am convins, dar Mainz la momentul ăsta, marcând şapte goluri, vor să ia acolo sau să existe sume de transfer, că mai are un an de contract acolo. El îşi doreşte foarte mult să lucreze cu mine şi eu la fel, e reciproc sentimentul, vom vedea. Îmi doresc foarte mult ca Maxim să fie rezolvat", a declarat Marius Şumudică.   

"Să aducă jucători (n.r. - conducerea lui Gaziantep)! E clar, am avut o discuţie cu başcanul, i-am spus... Anul viitor nu ai voie să ai decât 14 contracte înscrise la federaţie. În momentul de faţă avem 15, va trebui să renunţe la trei jucători, pe care trebuie să-i plăteşti ca să plece şi să aduci alţi trei şi să-i plăteşti ca să vină. Bugetul nu ne permite lucrul ăsta şi atunci vor fi unele probleme, vom vedea, nu mă interesează. Sânge proaspăt, alţi trei jucători pe care să-i pun în puzzle-ul asta al meu de 3-5-2.

Mi-e greu să aduc din România, deoarece toată lumea cere sume de transfer şi nu plătim. Eu am format o echipă", a mai spus Marius Şumudică.  

Alexandru Maxim, românul adus de Marius Şumudică la Gaziantep, e cotat la 1.6 milioane de euro de Transfermarkt.de, iar contractul său cu Mainz se încheie în iunie 2021. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaalexandru maximgaziantepmarius sumudica gazianteptransferuri marius sumudica 

viewscnt
Articole similare