Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii transferaţi de CFR Cluj ar avea mari probleme la genunchi. Cine e fotbalistul

Unul dintre jucătorii transferaţi de CFR Cluj ar avea mari probleme la genunchi. Cine e fotbalistul

CFR Cluj

Comentarii

Christopher Braun (30 de ani), fotbalist transferat de CFR Cluj care va juca în Gruia din vară, ar avea probleme la genunchi. Fundaşul joacă la FC Botoşani, actuala sa echipă, chinuit de dureri la genunchi.

Unul dintre jucătorii transferaţi de CFR Cluj ar avea mari probleme la genunchi. Cine e fotbalistul

CFR Cluj a avut, în iarnă, o campanie de achiziţii foarte activă. Printre jucătorii transferaţi se numără şi Christopher Braun, fundaşul dreapta de la FC Botoşani, care va sosi liber de contract în Gruia la vară.

Dan Petrescu şi şefii CFR-ului au primit, însă, se pare o veste proastă în legătuă cu Christopher Braun. ProSport scrie că fundaşul lui Marius Croitoru are probleme la genunchi şi a jucat în ultimele partide din Liga 1 chinuit de dureri. De obicei, accidentările de cea mai lungă durată pentru fotbalişti se pot întâmpla genunchi.

Pe lângă acest aspect, sursa citată a dezvăluit şi ce salariu va avea fotbalistul de la FC Botoşani. Christopher Braun ee plătit de formaţia lui Valeriu Iftime cu 4.000 de euro pe lună, iar în Gruia ar urma să câştige un salariu de 12.000 de euro pe lună.

Valeriu Iftime şi Marius Croitoru n-au ştiut că Braun a semnat cu CFR Cluj

În momentul când s-a aflat despre transferul lui Christopher Braun la CFR Cluj, Valeriu Iftime a fost contactat şi a patronul de la FC Botoşani a spus că n-a ştiut nimic despre faptul că fundaşul dreapta a semnat în Gruia. Nici el, nici Marius Croitoru.

„Ieri am vorbit cu Marius Croitoru, pentru faptul că m-a sunat domnul Balaj, la ora 10:00, să-mi spună că Braun a semnat cu ei. Normal că am rămas un pic tensionat. L-am sunat pe Marius dacă ştie, nu de altceva. Marius nu ştia şi normal că reacţia lui a fost una nervoasă”, a spus Iftime la începutul lunii februarie.

Afla mai multe despre: christopher brauncfr clujproblemegenunchiliga 1 

viewscnt
Articole similare