Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE: Concordia Chiajna a anunţat demiterea lui Dorinel Munteanu

UPDATE: Concordia Chiajna a anunţat demiterea lui Dorinel Munteanu
Comentarii

Dorinel Munteanu a fost demis din funcţia de antrenor al Concordiei Chiajna. Locul acestuia va fi luat de Adrian Falub. Concordia a încheiat anul 2018 cu şase înfrângeri consecutive şi este pe locul 13 în Liga I, cu 17 puncte acumulate în 21 de etape.

UPDATE 19:00 | Concordia Chiajna a anunţat rezilierea contractului lui Dorinel Munteanu, din cauza nerealizării obiectivelor convenite la începutul colaborării. 

UPDATE | Dorinel Munteanu a plecat de la discuţiile cu conducerea Concordiei. Tehnicianul nu şi-a reziliat încă înţelegerea cu trupa ilfoveană.

UPDATE | Dorinel Munteanu negociază acum plecarea de la Chiajna. Fotbaliştii se antrenează cu vechiul staff, dar fără Dorinel.

Dorinel Munteanu venise la Concordia în luna septembrie a anului trecut, când l-a înlocuit pe Ionuţ Badea. A debutat cu o victorie pe banca ilfovenilor, în deplasarea de la Botoşani. A urmat o înfrângere în Cupa României, în faţa Viitorului, o remiză în campionat, cu Dunărea Călăraşi şi şocul etapei a 11-a, victorie pe terenul celor de la FCSB.

A fost de altfel ultimul succes al Concordiei cu Dorinel Munteanu pe bancă. În următoarele zece etape, ilfovenii au obţinut trei remize albe şi în rest, au pierdut celelalte şapte meciuri. Astfel, bilanţul lui Dorinel se rezumă la două victorii, patru remize şi opt înfrângeri. În plus, Concordia are a doua cea mai slabă apărare, după codaşa Voluntari, cu 37 de goluri primite. 

Adrian Falub are astfel o misiune aproape imposibilă în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Tehnicianul de 47 de ani a mai antrenat-o pe Concordia în sezonul 2015-2016, când a salvat-o de la retrogradare, iar acum revine la Chiajna după ce în luna octombrie a fost demis de la Universitatea Cluj. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuconcordia chiajnademis 

viewscnt
Articole similare