Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE / Eric a semnat cu Al Ahli. Vezi cât va câştiga!

UPDATE / Eric a semnat cu Al Ahli. Vezi cât va câştiga!galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

UPDATE 3 / miercuri, 8 ianuarie, ora 01:00 / Eric de Oliveira s-a inteles cu Al Ahli, conform contului de Twitter al echipei saudite

Eric a semnat pe un an şi jumătate şi va cîştiga 800.000 de euro în total.

1,2 milioane de euro va încasa Pandurii, 240.000 de euro vor ajunge la Gaz Metan

Eric de Oliveira, în vârstă de 28 de ani, s-a transferat în această vară de la Gaz Metan Mediaş la Pandurii Târgu Jiu. El a mai evoluat în carieră pentru Metropolitano şi Karpatî Lvov.

În ultima perioadă, Al Ahli, pregătită de portughezul Vitor Pereira, s-a mai arătat interesată de transferul mijlocaşul formaţiei FC Vaslui, Lucian Sânmărtean.

---------

UPDATE 2 / Directorul executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a intrat prin telefon in cadrul emisiunii Unu la 1, acolo unde a vorbit amplu despre cedarea lui Eric la Al Ahli

"Sunt cu Eric, urmeaza o noua runda de discutii. E posibil sa se faca transferul in aceasta seara, dar e posibil si sa nu. Suma de transfer reprezinta inca problema. Am inaintat o suma pe care o dorim, Eric are si el pretentiile lui financiare. Eric nu tine neaparat sa plece de la Pandurii. Se simte bine, e un jucator important.

Suntem constienti ca ne va fi foarte dificil fara el. Avem obiective, vrem participarea in Europa League, si ne va fi foarte dificil. Tinem la Eric, am inaintat o suma pe care o vrem. Daca vom primi ce vrem, e posibil sa se realizeze transferul in aceasta seara", a spus Eugen Pirvulescu, presedintele Pandurilor, pentru Dolce Sport.

---------------------------------------

UPDATE / Directorul executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a confirmat că gruparea gorjeană negociază în continuare cu ocupanta locului patru din Arabia Saudită, Al Ahli, pentru mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira, transferul nefiind încă realizat.

"Suntem în aceleaşi discuţii ca şi până acum. Suntem într-un impas şi nu s-a făcut niciun pas în plus în acest sens. Momentan nu s-a realizat nimic, trăim în România şi se aruncă tot felul de zvonuri", a spus Pîrvulescu pentru Mediafax.

--------------------------------

Eric de Oliveira (28 de ani) este foarte aproape de transferul la Al Ahli, în Arabia Saudită

Marin Condescu a sosit la Bucureşti pentru a purta ultimele negocieri cu arabii de la Al Ahli, conform Pro Sport. Astăzi, Eric va ajunge şi el în Capitală, urmând a semna actele, din informaţiile Dolce Sport.

1 milion de euro cere Pandurii pentru Eric

14 goluri în 31 de meciuri a adunat Eric în acest sezon la Pandurii, în toate competiţiile

2016 este anul în care îi expiră contractul cu Pandurii


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 250.000 de fani

viewscnt
Articole similare