Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Simona Halep şi-a aflat adversara din finala de la Shenzhen. Surpriză uriaşă în semifinale

UPDATE | Simona Halep şi-a aflat adversara din finala de la Shenzhen. Surpriză uriaşă în semifinale

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o pe Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA, în semifinalele turneului de la Shenzhen. În ultimul act, liderul mondial va juca împotriva Katerinei Siniakova.

UPDATE | Game, set şi meci pentru Katerina Siniakova. Cehoaica s-a impus după aproximativ două ore, în trei seturi, în faţa Mariei Şarapova, scor 6-3, 3-6, 6-3, şi va juca finala turneului de la Shenzen, sâmbătă, de la ora 08:00, cu Simona Halep.

În singura lor întâlnire, Siniakova, 21 de ani şi 1,74 metri înălţime, a învins-o pe Simona Halep la ediţia precedentă a turneului de la Shenzhen, în faza optimilor de finală, scor 6-3, 4-6, 7-5. Jucătoarea cehă a ridicat trofeul la finalul competiţiei.


Determinată şi agresivă, Halep şi-a continuat evoluţiile de nivel ridicat în acest început de an. Ea a fost mai precisă, mai mobilă şi mai eficientă decât adversara ei. Begu a avut momente bune în acest meci, dar a fost lipsită de constanţă, greşind uneori mingi uşoare. Cele două românce au oferit un meci cu schimburi lungi de mingi, echilibrat pe alocuri şi cu câteva puncte spectaculoase.

În primul set, Halep a obţinut break-ul la 2-1, apoi l-a repetat la 4-1, după un ghem lung de peste 12 minute, înainte de a încheia cu 6-1, după aproape 40 de minute.

Sportiva din Constanţa mai redus din "turaţie" în setul secund, când, după ce a câştigat pe serviciul adversarei, la 1-1, a pierdut două ghemuri la rând. La 3-3, Halep a mai făcut un break, pe care l-a păstrat până la final, punând capăt meciului, după 6-4 şi după o oră şi 29 de minute de joc.

Aceasta fost a şasea victorie a Simonei Halep în partidele cu Irina Begu, din tot atâtea întâlniri.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU 6-1, 6-4

09:38 - Final de meci! Simona Halep se califică în finala de la Shenzhen

09:16 - Irina Begu preia controlul în setul secund

09:07 - Halep reuşeşte un nou break

08:53 - Simona începe bine şi setul secund

08:48 - Set Halep!

08:46 - Simona câştigă cel mai lung game de până acum şi se apropie de adjudecarea primului set

08:27 - Primul break al meciului este reuşit de Halep

08:17 - Simona joacă agresiv încă din primele momente

08:10 - A început meciul! Simona serveşte prima

08:00 - Partida va începe în câteva minute


Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Arina Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA, calificându-se în semifinalele Shenzhen Open.  Calificarea în penultimul act la simplu este recompensată la competiţia chineză cu un premiu de 43.663 de dolari şi cu 110 puncte WTA.

"Sunt încă departe de câştigarea titlului. Mâine o să fie un meci greu, joc împotriva unei românce, aşa că o să fie o partidă frumoasă. O să dau totul, o să încerc să câştig, întotdeauna când intru pe teren încerc să câştig. Îmi place să joc la Shenzhen, am făcut mereu treabă bună aici, aşa că le mulţumesc fanilor că au venit şi îi aştept şi mâine la arenă", a declarat Halep.

Interesant e că Halep şi Begu sunt partenere la dublu, fiind în semifinalele probei de la Shenzhen, meci care va avea loc tot mâine.

Afla mai multe despre: simona halepirina begutenisshenzhen 

viewscnt
Articole similare